Άρτα: Έφτασε μόνος του στον ανακριτή ο πατέρας του βρέφους

Τι αναμένεται να υποστηρίξει

Must Read

Την πόρτα του ανακριτή πέρασε λίγο μετά τις 9.30 το πρωί σήμερα ο πατέρας από την Άρτα ο οποίος ξέχασε στο αυτοκίνητο το 5.5 μηνών βρέφος με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Ο 37χρονος προσήλθε μόνος του στο ανακριτικό γραφείο αν και πηγές ανέφεραν πως μαζί του θα ήταν και η 27χρονη σύζυγός του.

Χθες οι δύο τους είχαν μια πρώτη συνάντηση στο νοσοκομείο Άρτας που νοσηλεύονται. Οι τραγικοί γονείς αγκαλιάστηκαν και ξέσπασαν σε κλάματα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο πατέρας είχε καλυμμένο το πρόσωπό του κα φορούσε μάσκα ενώ μπήκε με σκυμμένο το κεφάλι.

Εκτιμάται ότι η απολογία του θα διαρκέσει περίπου 2 ώρες.

Ο ίδιος αναμένεται να υποστηρίξει ότι «σταμάτησε το μυαλό του», κάτι που έλεγε συνεχώς και στους αστυνομικούς από την πρώτη στιγμή. Θα υποστηρίξει ότι το μυαλό του «κόλλησε», έπαθε ένα «μπλακ-άουτ» και ξέχασε ότι ήταν το μωρό στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου και συνέχισε τον δρόμο του να φτάσει στη δουλειά του.

Δείτε επίσης:Άρτα: Πόσο γρήγορα μια καμπίνα αυτοκινήτου γίνεται «καμίνι» – Γαλεντέρης: «Σε δύο ώρες πέθανε το μωρό»

Η πρώτη συνάντηση με την σύζυγό του

Τις επίμονες εκκλήσεις της 27χρονης μητέρας να συναντήσει τον 37χρονο σύζυγό της που ξέχασε το 5,5 μηνών βρέφους τους μέσα στο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα το παιδί να βρει μαρτυρικό θάνατο, εισάκουσαν οι γιατροί του νοσοκομείου στην Άρτα όπου νοσηλεύονται οι γονείς.

Σύμφωνα με την εκπομπή Tlive, το ζευγάρι συναντήθηκε νωρίτερα, για δεκαπέντε λεπτά σε χώρο του νοσοκομείου. Αγκαλιάστηκαν και ξέσπασαν σε κλάματα για την τραγωδία που βιώνουν.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο πριν από εννέα μήνες, και αυτόν τον Σεπτέμβριο είχαν προγραμματίσει να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και να βαφτίσουν το κοριτσάκι του. Συγγενείς τους κάνουν λόγο για ένα ιδιαίτερα αγαπημένο ζευγάρι, με τον πατέρα να είναι στοργικός και να περνάει αρκετό χρόνο με το μωρό του.




Η αιτία θανάτου του βρέφους

Σύμφωνα με το πόρισμα της νεκροψίας-νεκροτομής, αιτία θανάτου βρέφους είναι η συσσώρευση υγρών στον πνεύμονα που προκάλεσαν πνευμονικό οίδημα, το οποίο προήλθε από θερμοπληξία και έλλειψη οξυγόνου. Όπως αναφέρεται, το βρέφος υπέστη αίσθημα ασφυξίας εφίδρωση, συριγμό στους πνεύμονες, δύσπνοια, βήχα, δυσκολία αναπνοής, υποξία, με αποτέλεσμα να υποστεί πνευμονικό οίδημα που οδήγησε σε καρδιακή ανακοπή λόγω υποξυγοναιμίας ταχυκαρδία και κυάνωση.

Δείτε επίσης: Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ: «Η μητέρα στην Άρτα λέει ότι δεν φταίει ο άντρας της» – Σε σοκ οι συνάδελφοι του 37χρονου

Ο 37χρονος πατέρας που διώκεται για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο παραμένει σοκαρισμένος μη μπορώντας να πιστέψει την τραγωδία που προκάλεσε. Περιγράφοντας τι συνέβη το μοιραίο πρωινό, ο ίδιος ανέφερε ότι αντί να στρίψει στον βρεφονηπιακό σταθμό όπου θα άφηνε το μωρό, έστριψε και συνέχισε για τη δουλειά του. Δηλαδή όταν ξεκίνησε, ξέχασε ότι είχε μέσα στο αυτοκίνητο το παιδί του, το οποίο όπως λέει κοιμόταν και δεν έκλαιγε:

«Ξεκινήσαμε από το σπίτι στις 07:00. Αντί να στρίψω αριστερά στον βρεφονηπιακό σταθμό, έστριψα δεξιά και πήγα στη δουλειά μου. Το παιδί στο πίσω κάθισμα πρέπει να κοιμόταν, δεν έκλαιγε και δεν το άκουγα. Το κάθισμα ήταν χαμηλό και δεν το έβλεπα από τον καθρέφτη» ανέφερε, σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής Live News.




Το μοιραίο τηλεφώνημα στον πατέρα πριν ξεχάσει το παιδί στο αυτοκίνητο

O 37χρονος πατέρας που κατάγεται από την Άρτα εργάζεται ως υπάλληλος στο ΔΕΔΔΗΕ, όπως και ο πατέρας του. Έχοντας εργαστεί σε ορυχείο στην Τρίπολη και έπειτα στην Κόρινθο, τα τελευταία χρόνια είχε πάρει μετάθεση και εργαζόταν στην Άρτα. Με την αγαπημένη του παντρεύτηκαν και απέκτησαν ένα κοριτσάκι τον περασμένο Δεκέμβριο.

Το μοιραίο πρωινό, ο πατέρας έδεσε το παιδί στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου και ξεκίνησε για τον βρεφονηπιακό σταθμό, ωστόσο, σύμφωνα με τον θείο του έλαβε ένα έκτακτο τηλεφώνημα για βλάβη στη Λευκάδα και πιθανόν αυτό να έπαιξε ρόλο στο ότι μια διαδρομή ρουτίνας μετατράπηκε σε εφιάλτη. «Κάποιος πρέπει να τον πήρε τηλέφωνο ότι κάπου έχει βλάβη και αντί να αφήσει το παιδί πήγε και το άφησε στο αυτοκίνητο» δήλωσε ο θείος του 37χρονου.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This