Θρήνος στις Σέρρες για τον διευθυντή δημοτικού σχολείου που «έσβησε» στην άσφαλτο

Must Read

«Μουδιασμένοι» είναι γονείς, μαθητές και δάσκαλοι στο 8ο Δημοτικό Σχολείο των Σερρών από τη στιγμή που έγινε γνωστό πως ο διευθυντής Δημήτρης Χατζηαγοράκης βρήκε τραγικό θάνατο όταν ενεπλάκη σε τροχαίο το μεσημέρι της Κυριακής.

Ο άτυχος άντρας που διοικούσε το δημοτικό σχολείο βρισκόταν γύρω στις 12 στο 35ο χιλιόμετρο του κάθετου άξονα της Εγνατίας Οδού Λαγκαδά – Σερρών – Προμαχώνα, όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα αφού είχε τοποθετήσει τρίγωνο ασφαλείας λίγα μέτρα από το αυτοκίνητό του!

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 61χρονος προσέκρουσε αρχικά σε τσιμεντένιο διαχωριστικό διάζωμα και ακινητοποιήθηκε, με αποτέλεσμα την πρόκληση υλικών ζημιών του οχήματος. Στη συνέχεια ο ίδιος βγήκε από το αυτοκίνητο και τοποθέτησε τρίγωνο ασφαλείας. Ωστόσο, όταν επέστρεφε στο όχημά του, παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 24χρονος, με συνέπεια τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Ο Δημήτρης Χατζηαγοράκης είχε σημαντική συνδικαλιστική δράση και ήταν διευθυντής την τελευταία δεκαετία στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Σερρών. Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες στο σχολείο είχε πραγματοποιηθεί με μεγάλη επιτυχία άσκηση πυρκαγιάς – εκκένωσης, την οποία είχε συντονίσει ο ίδιος.

Οι γονείς των μαθητών κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο που έχαιρε πολύ μεγάλης εκτίμησης και σεβασμού στην εκπαιδευτική κοινότητα των Σερρών. Γι’ αυτόν τον λόγο η τοπική κοινωνία έχει συγκλονιστεί από την είδηση του χαμού του.

Η κηδεία του Δημήτρη Χατζηαγοράκη πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι σε κλίμα βαθιάς οδύνης στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών. Με απόφαση του δημάρχου Σερρών το σχολικό συγκρότημα 8ο και 25ο Δημοτικά Σχολεία Σερρών δεν λειτούργησε χθες.

Δείτε επίσης:

Τραγωδία για 61χρονο στις Σέρρες: Γλύτωσε από τροχαίο και παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This