Το απόγευμα της Κυριακής το ύστατο χαίρε στον Χρήστο που πέθανε από ηλεκτροπληξία στη Μονή Προυσού

Στο Καρπενήσι θα γίνει η κηδεία του αδικοχαμένου νέου, ο οποίος μόλις πρόσφατα είχε γίνει πατέρας

Must Read

Το νήμα της ζωής του Χρήστου Τσουκαλά έμενε να κοπεί σήμερα το πρωί, κατά την διάρκεια εκτέλεσης εργασιών στο μοναστήρι της Παναγιάς της Προυσιώτισσας, έξω από το Καρπενήσι.

Η Μονή Προυσού

Ο 33χρονος άνδρας, ο οποίος μόλις λίγο καιρό πριν είχε υποδεχθεί με τη σύζυγό του (παντρεύτηκαν το περασμένο καλοκαίρι) το πρώτο τους μωράκι, «χτυπήθηκε» από ρεύμα υψηλής τάσης και πέθανε ακαριαία, όταν κατά τη διάρκεια ανέλκυσης με γερανό, προσπάθησε να σηκώσει μια παλέτα, αλλά κόπηκε το συρματόσχοινο και ο γερανός ακούμπησε σε ηλεκτροφόρο καλώδιο.




Όλη η Ευρυτανία έχει βυθιστεί στο πένθος και το απόγευμα της Κυριακής η οικογένεια, οι φίλοι, οι γνωστοί, οι συνεργάτες, αλλά και όλος ο κόσμος, θα αποχαιρετήσουν τον Χρήστο Τσουκαλά στον Ιερό Ναό Ευρυτάνων Αγίων στο Καρπενήσι.

Όπως αναφέρει το evrytaniasport.gr, ο 33χρονος σε νεαρότερη ηλικία έπαιζε ποδόσφαιρο και μάλιστα είχε φορέσει και τη φανέλα των μικτών ομάδων της ΕΠΣ Ευρυτανίας.

*φωτογραφία από: evrytanika.gr

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This