Θρίλερ με τους θανάτους των δύο Ιρλανδών στην Ίο

Τα ευρήματα του ιατροδικαστή

Must Read

Σοκαρισμένη όλη η Ίος από τον θάνατο δυο νέων από την Ιρλανδία, που επισκέφθηκαν το νησί για να γιορτάσουν την αποφοίτησή τους και πέθαναν με διαφορά λίγων ωρών.

Οι ιθύνοντες του St Michael’s College, όπου φοιτούσαν οι δύο αδικοχαμένοι 18χρονοι, προέβησαν σε ξεχωριστές ανακοινώσεις για τον χαμό τους. «Αναπαύσου εν ειρήνη. Σε μια μέρα τεράστιας θλίψης για το σχολείο, ενημερωθήκαμε για άλλη μια τραγική απώλεια από την τάξη του 2023, με τον θάνατο του Max Wall. Ο Μαξ ήταν μια συνεχής πηγή θετικότητας, ενθάρρυνσης και διασκέδασης για όλους γύρω του. Ήταν εξαιρετικά δημοφιλής τόσο στο προσωπικό του σχολείου μας όσο και μεταξύ των συμμαθητών του. Ήταν πολύ μεγάλος υποστηρικτής των σχολικών ομάδων μας κατά τη διάρκεια των διαφόρων εκστρατειών κυπέλλου, καθως και εκπληκτικός αδερφός για τον παλιό μας μαθητή, Τσάρλι. Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια του Max σε αυτή την άσχημη στιγμή και με τους φίλους του που βίωσαν μια τέτοια συγκλονιστική απώλεια τις τελευταίες 24 ώρες. Το προσωπικό του σχολείου μας είναι διαθέσιμο να μιλήσει και να βοηθήσει όλους τους μαθητές μας που θα ήθελαν να επικοινωνήσουν τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες», αναφέρει η αφιέρωση του κολεγίου στον Max Wall, ο οποίος, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, κατέρρευσε όταν πληροφορήθηκε τον θάνατο του φίλου του, καθώς αντιμετώπιζε χρόνια καρδιολογικά προβλήματα.

«Αναπαύσου εν ειρήνη. Μάθαμε για τον τραγικό θάνατο του Andrew O’Donnell, μαθητής της τάξης μας, που αποφοίτησε το 2023. Ο Andrew δεν ήταν μόνο ένας δημοφιλής συμμαθητής και φίλος, αλλά ένα περήφανο και αφοσιωμένο μέλος της ποδοσφαιρικής μας ομάδας. Ήταν ευγενικός, ειλικρινής και σπουδαίος αδερφός για τον Ρόρι. Ο Άντριου θα λείψει πολύ σε όλους όσοι είχαν τη χαρά να τον γνωρίσουν. Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια και τους φίλους του Andrew σε αυτήν την εξαιρετικά δύσκολη στιγμή», αναφέρεται στην ανακοίνωση του κολεγίου για τον Andrew O’Donnell, ο οποίος εντοπίστηκε σε γκρεμό από αστυνομικούς του νησιού και φέρεται να βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, όταν έχασε τη ζωή του.

Μεγάλη σημασία έχουν τα ευρήματα του ιατροδικαστή για τον θάνατο των Andrew O’Donnell και Max Wall, που έδειξαν για τον πρώτο βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση και για τον δεύτερο ιστορικό καρδιακών παθήσεων.

Απαντήσεις αναμένονται με τις ιστολογικές και κυρίως τις τοξικολογικές εξετάσεις, κυρίως για τον πρώτο.

Στο Νότιο Δουβλίνο όπου ζούσαν τα δύο παιδιά, γονείς, καθηγητές και οι συμμαθητές τους πραγματοποίησαν το πρωί ακολουθία προσευχής, για να τους τιμήσουν. Ο δε διευθυντής του σχολείου στην ομιλία του εξέφρασε την οδύνη του και είπε ότι συγκινήθηκε από την κίνηση των φίλων των παιδιών που σχημάτισαν ανθρώπινη αλυσίδα στο λιμάνι, την ώρα που οι σοροί έμπαιναν στο πλοίο της γραμμής για να μεταφερθούν στον Πειραιά και στην ιατροδικαστική υπηρεσία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This