Τραμ για διεθνή ρεζιλίκια – Έκπληκτοι οι τουρίστες με το θέαμα

Hμίγυμνοι μετανάστες μαχαιροβγάλτες, επίδοξοι επιδειξίες, hi-tech ματάκηδες και κλίμα εκφοβισμού

Must Read

Εικόνες ντροπής, σκηνές απείρου κάλλους και καταστάσεις τρόμου, που μας κάνουν διεθνώς ρεζίλι εν μέσω της τουριστικής περιόδου σε μια από τις πιο πολυδιαφημισμένες περιοχές της Αθήνας, η οποία αποτελεί πόλο έλξης για χιλιάδες επισκέπτες από όλες τις γωνιές του κόσμου.

  • Από τον Γιάννη Αρμουτίδη

Το σημερινό φωτορεπορτάζ της «Espressο» για τη γραμμή του τραμ που ξεκινά από τη Βούλα και καταλήγει στον Πειραιά, διασχίζοντας όλη την Αθηναϊκή Ριβιέρα με τις παραλίες, τα κοσμικά beach bars, τα κέντρα διασκέδασης και τα resorts για «rich and famous» τουρίστες, αποτελεί ντροπή για τη χώρα μας και την εικόνα της σε όλο τον πλανήτη. Αφορμή για το φωτορεπορτάζ στάθηκαν τα τηλεφωνήματα αγανακτισμένων πολιτών, αναγνωστών της «Espresso», στα οποία κατήγγειλαν όλα όσα βλέπουν και βιώνουν παίρνοντας τη συγκεκριμένη γραμμή του τραμ.

Η επιβίβαση

Περιγράφοντας όσα αντικρίζουν, αποφασίσαμε να επιβιβαστούμε στο τραμ του τρόμου και της… ανωμαλίας, χωρίς φυσικά φωτογραφικό φακό, αλλά με όπλο την κάμερα κινητού τηλεφώνου. Και, πράγματι, δεν χρειάστηκε να περάσουν παρά μόλις λίγα λεπτά για να αντικρίσουμε όλα όσα μας περιέγραφαν στα τηλεφωνήματά τους αναγνώστες μας: ημίγυμνους αλλοδαπούς μαχαιροβγάλτες, «ετοιμοπόλεμους» επιδειξίες, συμμορίες από ανηλίκους που λερώνουν και απειλούν, νεαρές κοπέλες να ξαπλώνουν φορώντας σχεδόν… τίποτα στο πάτωμα, προσφέροντας τζάμπα οφθαλμόλουτρο σε ξαναμμένους επιβάτες που τράβαγαν βίντεο (προφανώς για να το διοχετεύσουν στο διαδίκτυο ή για να χρησιμοποιηθεί ως υλικό αυτοϊκανοποίησης για το σπίτι), ημίγυμνους νεαρούς χωρίς να τηρούν τον κανόνα ευπρεπούς ενδυμασίας στα μέσα μαζικής μεταφοράς! Μέχρι και σε ασκήσεις γυμναστικής πέσαμε πάνω, με ηλικιωμένους επιβάτες να σταυροκοπιούνται!

Και όλα αυτά μπροστά στα έκπληκτα μάτια τουριστών, που θέλησαν να επισκεφτούν την Αθηναϊκή Ριβιέρα για λίγες ανάσες δροσιάς και αναγκάστηκαν, όπως είδαμε, να κατέβουν έντρομοι σε μια στάση για να πάρουν το τραμ της επιστροφής. Ολα αυτά, βέβαια, χωρίς την παραμικρή παρουσία ελεγκτών.

Από την άλλη, βέβαια, θα μας πείτε ότι, ακόμη και ελεγκτές να υπήρχαν, ποιος θα τολμούσε να κάνει παρατήρηση σε αλλοδαπούς που είναι έτοιμοι για… όλα ή σε παρέες νεαρών που είναι… αναμμένα σπίρτα, έτοιμοι για τσαμπουκά και σύρραξη; Πάντως, το συγκεκριμένο φωτορεπορτάζ είναι σίγουρο πως θα πέσει στα χέρια αρμοδίων στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών. Και τότε θα περιμένουμε την αντίδρασή τους για τις εικόνες εν μέσω τουριστικής περιόδου, που μας κάνουν ρεζίλι διεθνώς!

Ημίγυμνοι μετανάστες απειλούν επιβάτες ότι θα βγάλουν μαχαίρι

Ημίγυμνοι μετανάστες στη γραμμή της ντροπής στο τραμ. Ανάμεσα σε ντυμένους επιβάτες, δεν σέβονται τη δημόσια αιδώ. Με προκλητικό βλέμμα σε παρατήρηση που τους έγινε από επιβάτη, κάνοντας χαρακτηριστικές κινήσεις, απείλησαν ότι θα βγάλουν μαχαίρι! Ε, μετά τις απειλές, ο επιβάτης που τόλμησε να ανοίξει το στόμα του κατέβασε το κεφάλι και μετακινήθηκε λίγα μέτρα από το σημείο της «ανάφλεξης». Το γιατί είναι αυτονόητο: προτίμησε να γυρίσει σώος και αβλαβής στην οικογένειά του, παρά να τον παραλάβει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ…

Συρμός «beach bar» από νεαρούς με «μεγάλο στόμα»

Το τραμ έχει μετατραπεί σε… πάρκο. Νεαρή, φορώντας μόνο τα… απαραίτητα, έχει αράξει στο πάτωμα, την ώρα που νεαρός επιβάτης τραβάει φωτογραφίες με το κινητό του μια άλλη επιβάτιδα που είναι ενδεδυμένη μόνο με τα απαραίτητα.

Ο άγουρος ματάκιας συνεχίζει το ηλεκτρονικό του έργο ανενόχλητος, αιχμαλωτίζοντας με το κινητό του τα σημεία που κέντρισαν το… ενδιαφέρον του. Εικόνες ζούγκλας και χάους μπροστά στα μάτια τουριστών που γυρίζουν αλλού το βλέμμα τους.

Επίδοξοι επιδειξίες έτοιμοι να ανοίξουν το φερμουάρ τους

Η συγκεκριμένη νεαρή επιβάτιδα μόλις αποβιβάστηκε από το τραμ. Προηγουμένως, εξαιτίας του καυτού σορτς της και του… δείγματος μπλούζας που φορούσε, προκάλεσε άθελά της «αναστάτωση» σε συγκεκριμένο σημείο του σώματος ορισμένων επιβατών, οι οποίοι δίχως ενδοιασμό άρχισαν να κολλάνε το εν λόγω σημείο σε άλλες γυναίκες επιβάτες, που έντρομες άρχισαν να φωνάζουν. Μάλιστα, ένας εξ αυτών έκανε την κίνηση, ως επίδοξος επιδειξίας, να ανοίξει το φερμουάρ του παντελονιού του!

Ασκήσεις… γυμναστικής

Μέχρι και ασκήσεις έλξεων είδαμε στις μπάρες στήριξης του τραμ της τροχιάς «Ασκληπιείο Βούλας – Πειραιάς». Οι τρεις συγκεκριμένοι άντρες μιλούσαν μεταξύ τους σε ξένη γλώσσα και «πέρασαν» όλοι τους από την μπάρα στήριξης του τραμ, κάνοντας έλξεις και προκαλώντας φθορά (αφού οι μπάρες στήριξης δεν είναι για να εφαρμόζονται πάνω τους ασκήσεις γυμναστικής), αλλά και τεράστια αναστάτωση στο κοινό, αφού φωνασκούσαν και χειροκροτούσαν για το «επίτευγμά» τους. Και σε αυτή την περίπτωση κανένας από το επιβατικό κοινό δεν τόλμησε να κάνει παρατήρηση. Ποιος είχε όρεξη να τραμπουκιστεί και να απειληθεί; Μια κυρία, που τόλμησε να διαμαρτυρηθεί λέγοντας χαρακτηριστικά «αυτά να τα κάνετε στις χώρες σας, όχι εδώ», είδε τα πρόσωπά τους κολλημένα στο δικό της, με την παρέα των… μπρατσαράδων να της απαντά στα ελληνικά «ρατσίστρια, θα πεθάνεις!». Ουδείς αντέδρασε! Ο φόβος είχε κυριεύσει τους επιβάτες…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This