Δολοφονία στην Θεσσαλονίκη: Ήθελε να βιάσει τον 29χρονο δράστη ο 65χρονος!

Τι είπε στην πρώτη του κατάθεση ο δράστης - Τι βρήκε η αστυνομία στο διαμέρισμα του θύματος

Must Read

Φρίκη προκαλούν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την δολοφονία ενός 65χρονου σε διαμέρισμα στην Θεσσαλονίκη από ένα 29χρονο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το θύμα επιτέθηκε στον δράστη με σκοπό να τον βιάσει!

H πόρτα του διαμερίσματος του θύματος

Ο δράστης φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, σύμφωνα με το ethnos.gr, ότι ενώ καθόταν σε παγκάκι του νέου σιδηροδρομικού σταθμού της Θεσσαλονίκης, στις 4 σήμερα τα ξημερώματα , τον πλησίασε το θύμα, γνωρίστηκαν και του ζήτησε να πάνε στο σπίτι του, προκειμένου να κάνει κάποιες εργασίες με πληρωμή.

Ο 29χρονος πήγε στο σπίτι του και ενώ εκτελούσε τις εργασίες το θύμα του επιτέθηκε και θέλησε να τον ακινητοποιήσει με σκοπό να τον βιάσει. Ο 29χρονος αντιστάθηκε και πάλεψε με τον 65χρονο και του κατάφερε γροθιές στο πρόσωπο.

Στη συνέχεια έδεσε το λαιμό του θύματος με σχοινί και αφού πήρε τρία μαχαίρια από την κουζίνα, κάρφωσε τα δύο στο στρώμα του κρεβατιού και το τρίτο στη βουβωνική περιοχή του θύματος.

Μετά πήρε ένα σφουγγάρι, το εμπότισε με το αίμα του θύματος και έγραψε με αυτό σε κολώνα του σαλονιού τη φράση «ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ-1».

Ο 29χρονος πήγε άμεσα στο αστυνομικό τμήμα για να παραδοθεί.

Στις 7 το πρωί η Αστυνομία πήγε στο διαμέρισμα και βρήκε το θύμα γυμνό στο πάτωμα της κρεβατοκάμαρας, σε μία λίμνη αίματος και δεμένο το λαιμό του με ένα σχοινί, η μία άκρη του οποίου ήταν δεμένη σε χερούλι επίπλου.

Στη βουβωνική χώρα του θύματος ήταν καρφωμένο το μαχαίρι.

Η ιατροδικαστής, εξετάζοντας το θύμα, εντόπισε δύο τραύματα από νύσσον και τέμνον όργανο στο πρόσωπο του θύματος και πολλαπλές εκχυμώσεις στο κεφάλι.

Δείτε επίσης:

Δολοφονία στην Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε ο δράστης – Τι έγραψε στο διαμέρισμα του θύματος

Σοκ στην Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε άνδρας σφαγμένος με μαχαίρι!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This