Θεσσαλονίκη: Από τι πέθανε ο 65χρονος που δολοφονήθηκε από τον 29χρονο;ι

Βρέθηκαν ίχνη σεξουαλικής πράξης;

Must Read

Στο φως ήρθε η ιατροδικαστική εξέταση που έγινε στην σορό του 65χρονου ο οποίος βρέθηκε δολοφονημένος τα ξημερώματα της Πέμπτης στο διαμέρισμά του στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης με δράστη έναν 29χρονο ο οποίος συνελήφθη.

Συγκεκριμένα, η νεκροψία – νεκροτομή έδειξε ασφυξία και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. 

Σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα, το θύμα υπέστη βαρύτατα τραύματα στο κεφάλι συνέπεια των πολλαπλών χτυπημάτων που δέχθηκε, ενώ εν συνεχεία στραγγαλίστηκε με κορδόνι.

 

Από την νεκροψία – νεκροτομή δεν διαπιστώθηκαν ίχνη που να παραπέμπουν σε σεξουαλικές πράξεις.

Προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί πήρε ο 29χρονος από την Θεσσαλονίκη ο οποίος χθες τα ξημερώματα σκότωσε με βάναυσο τρόπο έναν 65χρονο μέσα στο διαμέρισμά του χρησιμοποιώντας μαχαίρια.

Ο δράστης είχε περάσει νωρίτερα το κατώφλι της 7ης τακτικής ανακρίτριας προκειμένου να απολογηθεί και έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη.

 

Σε βάρος του ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία μαχαιριού. Μέχρι να απολογηθεί και να αποφασιστεί η ποινική του μεταχείριση παραμένει υπό κράτηση.

Ενώπιον της εισαγγελέως φέρεται να ομολόγησε το έγκλημα, χωρίς όμως να αναφερθεί σε λεπτομέρειες.

Ο 29χρονος είχε πάει στις 18 Ιουλίου σε αστυνομικό τμήμα και υποστήριξε ότι σκότωσε επίσης δύο αλλοδαπούς, οι οποίοι την προηγούμενη μέρα αποπειράθηκαν να τον ληστέψουν με αιχμηρό αντικείμενο. Οι ισχυρισμοί του δεν επαληθεύθηκαν, ωστόσο οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται.

 

Σύμφωνα με το thestival.gr, η αδερφή του 29χρονου δράστη είπε σε δημοσιογράφους έξω από το Δικαστικό Μέγαρο πως ο αδερφός της ήθελε να μπει ξανά στην φυλακή για να απεξαρτηθεί από τα ναρκωτικά. «Ήμουν 4 μήνες μέσα και βγήκα άλλος άνθρωπος, θέλω να το ξαναζήσω», ανέφερε πως της είπε ο αδερφός της.

Τι συνέβη με τον 65χρονο

Ο δράστης κατά τη διάρκεια της φρικιαστικής του ομολογίας στο στάδιο της προανάκρισης φέρεται να δήλωσε στις Αρχές ότι με σφουγγάρι που βρήκε στο διαμέρισμα και με το αίμα του θύματος, έγραψε σε τοίχο: «ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ – 1».

Σύμφωνα με πληροφορίες ο καθ’ ομολογίαν δράστης του ειδεχθούς εγκλήματος, φέρεται να ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ότι τα ξημερώματα της Πέμπτης και ενώ ο ίδιος βρισκόταν καθισμένος σε ένα παγκάκι κοντά στον σταθμό των τραίνων, το θύμα τον πλησίασε και αφού γνωρίστηκαν, πήγαν στο διαμέρισμά του, στην οδό Καζαντζάκη 10, στη Μενεμένη. 

Σύμφωνα πάντα με τα όσα φέρεται να ομολόγησε ο 29χρονος δράστης, μετέβη στο διαμέρισμα του θύματος προκειμένου να εκτελέσει εργασίες για τις οποίες θα αμειβόταν. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, το θύμα προσπάθησε να τον βιάσει. Στη συνέχεια, σύμφωνα με την ομολογία του 29χρονου, ακολούθησε πάλη μεταξύ τους, προκειμένου ο δράστης να ξεφύγει από τον 64χρονο. Κατά τη διάρκεια της πάλης, ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος χτύπησε με γροθιές το θύμα στο πρόσωπο και αμέσως μετά έδεσε τον λαιμό του 64χρονου με σχοινί.

Στη συνέχεια, οδηγήθηκε στην κουζίνα του διαμερίσματος, απ΄ όπου πήρε τρία μαχαίρια από την κουζίνα του διαμερίσματος. Τα δύο τα κάρφωσε στο στρώμα και το τρίτο το τοποθέτησε στη βουβωνική περιοχή του θύματος. Αμέσως μετά την ομολογία του 29χρονου, οι αστυνομικοί μετέβησαν στο διαμέρισμα που υπέδειξε ο ίδιος και βρήκαν τον 64χρονο γυμνό στο πάτωμα και σε λίμνη αίματος.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα δέχθηκε δύο μαχαιριές στο πρόσωπο, ενώ υπήρχε σχοινί στον λαιμό του, η μία άκρη του οποίου ήταν δεμένη σε έπιπλο. Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Δείτε επίσης:

Στον εισαγγελέα ο 29χρονος που ομολόγησε τη δολοφονία 64χρονου στη Θεσσαλονίκη

Δολοφονία στην Θεσσαλονίκη: Ήθελε να βιάσει τον 29χρονο δράστη ο 65χρονος!

Δολοφονία 65χρονου στην Θεσσαλονίκη: Θέλει να ξαναμπεί φυλακή ο 29χρονος! Πήρε προθεσμία να απολογηθεί

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This