Σπαρακτικός ο αποχαιρετισμός στον Μιχάλη Κατσουρή

Τα χρώματα της ΑΕΚ δεσπόζουν στην κηδεία του αδικοχαμένου παλικαριού

Must Read

Ένα μαύρο «πέπλο» θλίψης έχει σκεπάσει την Ελευσίνα αυτή την ώρα καθώς οι συγγενείς, οι φίλοι και η κιτρινόμαυρη «οικογένειά» λένε αυτή την ώρα το «τελευταίο αντίο» στον Μιχάλη Κατσουρή.

Ο 29χρονος έπεσε νεκρός στα επεισόδια που προκάλεσαν οι Κροάτες χούλιγκαν της Ντιναμό Ζαγκρεμπ στη Νέα Φιλαδέλφεια, έξω από ο γήπεδο της ΑΕΚ το βράδυ της περασμένης Δευτέρας.

Οι τραγικές φιγούρες είναι οι γονείς του Μιχάλη οι οποίοι αντιμετώπισαν προβλήματα υγείας μετά το ισχυρό σοκ που δοκίμασαν από τον θάνατό του γιου τους. Η μητέρα νοσηλεύτηκε γιατί εμφάνισε συμπτώματα εμφράγματος αλλά χθες πήρε εξιτήριο ενώ χθες ο πατέρας του είχε λιποθυμικό επεισόδιο και αναγκάστηκε να νοσηλευτεί. Ακόμα δεν είναι γνωστό αν θα παραστεί στην κηδεία.

Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να βρεθεί αυτό ή αυτοί που δολοφόνησαν το παιδί τους.

 

Τα χρώματα της αγαπημένης ομάδας του άτυχου νεαρού έχουν την τιμητική τους στο αποχαιρετισμό.

Η νεκροφόρα που μετέφερε το φέρετρο ήταν κίτρινη, στολισμένη με λουλούδια ιδίου χρώματος και κιτρινόμαυρες κορδέλες.

Το φέρετρο ήταν στολισμένο επίσης με κίτρινα άνθη και ένα κασκόλ της ομάδας.

Αρκετά άτομα που προσέρχονται στην εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου κρατούν στα χέρια τους κίτρινα λουλούδια.

Από τα στεφάνια που ξεχωρίζουν είναι αυτά που έστειλαν οι διάφοροι οργανωμένοι σύνδεσμοι της ΑΕΚ ανά την Ελλάδα γράφοντας  «Καλό ταξίδι αδελφέ μας».

Παράλληλα, στεφάνι έστειλε και η γαλλική ομάδα Μαρσέιγ το οποίο γράφει «Στο αδερφό μας, Μιχάλη», αλλά και ο «Άρης» Θεσσαλονίκης.

Ο δήμος Ελευσίνας πενθεί εδώ και λίγες μέρες και μάλιστα μέχρι σήμερα και την τέλεση της κηδείας έκανε γνωστό πως δεν θα πραγματοποιηθεί στην πόλη καμία αθλητική ή πολιτιστική εκδήλωση.

«Σε ένδειξη πένθους για τον άδικο χαμό του 28χρονου συμπολίτη μας Μιχάλη Κατσούρη και μέχρι την τέλεση της εξοδίου ακολουθίας, δεν θα πραγματοποιηθεί καμία αθλητική ή πολιτιστική εκδήλωση, στα όρια του Δήμου μας. Εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη και τα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του και στεκόμαστε στο πλευρό της, αυτές τις τραγικές στιγμές. Καλό ταξίδι, Μιχάλη…».

 

Η οικογένεια του αδικοχαμένου παλικαριού είχε αποφασίσει αντί στεφάνων να κάνει δωρέες στη μνήμη του στον σύλλογο Ελπίδα.

«Ο Μιχάλης μας ήταν παιδί ευαίσθητο, καλόκαρδο που βοήθησε με αυτοθυσία στις φωτιες, βοηθούσε άστεγους και είχε μεγάλη πίστη στο Θεό. Γι’ αυτό η οικογένεια του, αποφασίσαμε αντί στεφάνων να γίνουν δωρεές για μικρά παιδιά, υπέρ του Σωματείου “ΕΛΠΙΔΑ -ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ” στη μνήμη του αδικοχαμένου μας», ανέφεραν σε μήνυμά τους.

Η ΑΕΚ τιμά τη μνήμη του 29χρονου φιλάθλου που άφησε την τελευταία του πνοή μετά από τη φονική επίθεση Κροατών και Ελλήνων χούλιγκαν, έξω από το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σήμερα, η ΠΑΕ ΑΕΚ «έντυσε» την Opap Arena με τη φωτογραφία του αδικοχαμένου Μιχάλη Κατσουρή και το μήνυμα «αθάνατος».

Η δολοφονία του φιλάθλου έχει προκαλέσει σοκ στην ομάδα και συγκλονίζει το πανελλήνιο, την ώρα που ζητούνται απαντήσεις μετά το φιάσκο της ΕΛΑΣ που δεν εμπόδισε το «τάγμα θανάτου» να φτάσει στη Ν. Φιλαδέλφεια.

Οι απολογίες των κατηγορουμένων

Ως τα…καλά παιδιά που έφτασαν στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας το βράδυ της περασμένης Δευτέρας για να δουν τον αγώνα και φυσικά όχι για να προκαλέσουν επεισόδια και να σκοτώσουν θέλησαν να «αναδειχθούν» μέσα από τις καταθέσεις τους οι Κροάτες χούλιγκαν αλλά και οι Έλληνες κατηγορούμενοι που πέρασαν το πρωί το κατώφλι των δικαστηρίων της πρώην σχολής Ευελπίδων προκειμένου να απολογηθούν.

Σήμερα αναμένεται να απολογηθούν οι πρώτοι 30 από τους συνολικά 105 κατηγορούμενους για τα έκτροπα στη Νέα Φιλαδέλφεια και τον θάνατο του Μιχάλη Κατσουρή.

Μέχρι στιγμής έχουν ολοκληρώσει την απολογία τους ορισμένοι από τους 30 κατηγορούμενους.

 

Ανάμεσα σε αυτούς είναι ο Έλληνας ο οποίος είναι ιδιοκτήτης καφετέριας κοντά στην λεωφόρο Αλεξάνδρας στην οποία έγινε χθες καταδρομική επίθεση από αγνώστους σε μηχανάκια οι οποίοι έσπασαν την τζαμαρία.

Επίσης, έχει ολοκληρώσει την κατάθεσή του ένας από τους βασικούς Κροάτες κατηγορούμενους.

Ο κύκλος των απολογιών θα συνεχιστεί αύριο από μία νέα ομάδα 30 κατηγορουμένων, ενώ θα ακολουθήσει την ερχόμενη Κυριακή άλλα μια τελευταία ομάδα των 45 εμπλεκομένων.

Για την υπόθεση έχει οριστεί η 25η τακτική ανακρίτρια ενώ μετά από αίτημα του προϊσταμένου του Πρωτοδικείου ορίστηκαν και δύο επίκουροι, ο 14ος και η 20η.

Δεν αποκλείεται, κάποιοι εκ των κατηγορουμένων να ζητήσουν νέα προθεσμία για την απολογίας τους καθώς μόλις χθες βρήκαν συνηγόρους υπεράσπισης και δεν έχουν ενημερωθεί επί της δικογραφίας.

Πηγές αναφέρουν πως όλοι πρόκειται να διαχωρίσουν την θέση τους από το περιστατικό ενώ δεν πρόκειται κανείς να ομολογήσει πως σκότωσε τον 29χρονο.

 

Δείτε επίσης:

H AEK τιμά τη μνήμη του Μιχάλη – Το πρόσωπο του αδικοχαμένου φιλάθλου στην Opap Arena

Νέα Φιλαδέλφεια: «Πήγαμε να δούμε τον αγώνα» δηλώνουν οι κατηγορούμενοι χούλιγκαν

Νέο συγκλονιστικό βίντεο με τη στιγμή που οι Κροάτες χούλιγκαν χτυπούν ανενόχλητοι

Βίντεο-ντοκουμέντο με τη δολοφονία του Μιχάλη στα χέρια των αρχών! Καρέ καρέ το χτύπημα του δολοφόνου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This