Αποκάλυψη: Ποιος κοιμήθηκε χθες το βράδυ δίπλα από τις στάχτες της Χρονοπούλου!

Must Read

Σε ολόλευκη τεφροδόχο, με ζωγραφισμένο ένα πανέμορφο λουλούδι, βρίσκεται από εχθές, στις επτάμισι το βράδυ, η Μαίρη Χρονοπούλου.

  • Ρεπορτάζ: Γιάννης Αρμουτίδης

Πλέον «ζει», σε ένα ζεστό διαμέρισμα δίπλα στο Εθνικό θέατρο, στο κέντρο της Αθήνας, εκεί που αποκάλυψε ότι ήθελε να μετακομίσει για τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής της -φεύγοντας από το σπίτι που λάτρεψε στην Παιανία- και δεν προλάβαινε να υλοποιήσει εν ζωή. Το πέτυχε τουλάχιστον μετά θάνατον!

Σύμφωνα με την Espresso και τον Γιάννη Αρμουτίδη, στο πρώτο βράδυ της, η Μαίρη Χρονοπούλου, μετά την αποτέφρωση της, «κοιμήθηκε» στο σπίτι του πιο αγαπημένου της φίλου, του σκηνοθέτη Νίκου Σέκερη. Το οποίο βρίσκεται δίπλα στο Εθνικό θέατρο, στο κέντρο της Αθήνας (περιοχή Ομόνοιας).

Σημαντικά και τα δύο αυτά στοιχεία (το Εθνικό θέατρο και ο Νίκος Σέκερης), αφού η Μαίρη λάτρεψε το θέατρο, όσο τον κινηματογράφο, και ταυτόχρονα δεν έμεινε μόνη της ούτε μία στιγμή. Αφού φιλοξενήθηκε, κι εκεί θα βρίσκεται για πολύ καιρό ακόμη -τουλάχιστον έως το 40 ήμερο μνημόσυνο της κι ίσως και περισσότερο-. Μέχρι να αποφασιστεί οριστικά εάν και που θα διασκορπιστεί η τέφρα της ή εάν θα τοποθετηθεί τελικά σε λιτό μνημείο, που θα ανεγερθεί στο σπίτι που διέμενε τα τελευταία 30 χρόνια της ζωής της, στην Παιανία.

«Νιώθω μια απόλυτη ηρεμία. Σήμερα θα «κοιμηθώ» παρέα με την αγαπημένη μου φίλη, τη Μαίρη. Όταν την «κρατάω» στα χέρια μου νιώθω μια απίστευτη ενέργεια

Με αυτά τα λίγα λόγια περιέγραψε τα συναισθήματα του ο ταλαντούχος σκηνοθέτης και αγαπημένους φίλος της της λαμπερής πρωταγωνίστριας.

Η τέφρα της Μαίρης Χρονοπούλου παραδόθηκε σε ολόλευκη τεφροδόχο, που έχει ζωγραφισμένο επάνω της, ένα υπέροχο λουλούδι (δείτε κεντρική φωτό). Στο εσωτερικό της βρίσκεται η κάψουλα με την τέφρα της.

«Όταν μου την παρέδωσαν ήταν ακόμα ζεστή…», συμπληρώνει ο Νίκος Σέκερης.

Η Μαίρη Χρονοπούλου «ζει» πλέον δίπλα στο Εθνικό θέατρο, στο κέντρο της Αθήνας, μαζί με τον καλύτερο φίλο της και είναι πλέον ελεύθερη!

Και το σημαντικότερο -τελικά η Μαίρη όταν ήθελε κάτι το κέρδιζε κι όπως απέδειξε το κέρδιζε και μετά θάνατον- κατάφερε να υλοποιήσει την επιθυμία που δήλωσε στην τελευταία της συνέντευξη. Που παραχώρησε στον φίλο της και δημοσιογράφο Γιάννη Αρμουτίδη, για την πρωινή εκπομπή του Open «Πρωινό σου σου» με την Ελένη Τσολάκη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This