Zευγάρι Ελβετών εγκλωβίστηκε στο φαράγγι του Γοργοπόταμου – Τραυματίστηκε η γυναίκα

Άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ είναι στο σημείο όπου βρέθηκε το αυτοκίνητο των αναρριχητών

Must Read

Αγωνιώδεις προσπάθειες αυτήν την ώρα για τον απεγκλωβισμό δύο Ελβετών αναρριχητών από το φαράγγι του Γοργοπόταμου. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για ένα ζευγάρι που επιχειρούσε κατάβαση φαραγγιού (canyoning). Σύμφωνα με το lamiareport.gr, η γυναίκα έχει τραυματιστεί.

Η επιχείρηση διάσωσης πραγματοποιείται από την 7η ΕΜΑΚ με την βοήθεια ελικοπτέρου, έπειτα από «SOS» που εξέπεμψε το μεσημέρι της Τρίτης το ζευγάρι. Μέσω «112» οι Ελβετοί ειδοποίησαν την Πυροσβεστική δίνοντας το στίγμα τους, ωστόσο, ο εντοπισμός τους σε μήκος πολλών και δύσβατων χιλιομέτρων με μεγάλη υψομετρική διαφορά είναι εξαιρετικά δύσκολος και για αυτόν τον λόγο ζητήθηκε συνδρομή από αέρος.

Άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ είναι στο σημείο, όπου βρέθηκε το αυτοκίνητο των Ελβετών, ενώ ζητήθηκε συνδρομή από τις όμορες ΕΜΑΚ της Αθήνας και της Λάρισας.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This