Στο νοσοκομείο νεαρός που έφαγε ζελεδάκια κάνναβης με HHC

Must Read

Στο νοσοκομείο με συμπτώματα δηλητηρίασης μεταφέρθηκε ένας 20χρονος, ο οποίος είχε καταναλώσει ζελεδάκια κάνναβης με HHC, τα οποία έχουν γίνει ευρέως γνωστά στις νεαρές ηλικίες και κυκλοφορούν ελεύθερα στο εμπόριο.

Το περιστατικό σημειώθηκε στη Σαλαμίνα στης 9 Νοεμβρίου και έρχεται στο φως μετά την λιποθυμία τριών μαθητών στην στην Αλικαρνασσό που μάσησαν στικάκια νικοτίνης μέσα στις τουαλέτες του σχολείου.

Ο 20χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Σαλαμίνας με έντονες ζαλάδες και εμετούς, ενώ ενημέρωσε τους γιατρούς πώς είχε καταναλώσει τα συγκεκριμένα ζελεδάκια. Στο ΚΥ του χορηγήθηκε ενεργός άνθρακας και ο νεαρός αισθάνθηκε καλύτερα προς στιγμής, ωστόσο σύντομα τα συμπτώματα επέστρεψαν και διακομίστηκε στο Τζάνειο με ασθενοφόρο.

Σχολιάζοντας το περιστατικό ο επιμελητής Α του Κέντρου Υγείας Σαλαμίνας, Δημήτρης Μανάρας εξήγησε: «Μπορεί τα συγκεκριμένα προϊόντα κάνναβης που πωλούνται ελεύθερα να έχουν χαμηλή περιεκτικότητα σε HHC όμως φανταστείτε τι μπορεί να συμβεί αν καταναλώνονται σε ποσότητες».

Σημειώνεται ότι τα συγκεκριμένα ζελεδάκια τα οποία μπορεί κανείς να προμηθευτεί από περίπτερα και καταστήματα έχει παρατηρηθεί ότι μπορεί να προκαλέσουν συμπτώματα δηλητηρίασης, ενώ πολλά περιστατικά έχουν καταγραφεί σε ΗΠΑ και Ιρλανδία, όπου εκδόθηκε σχετική προειδοποίηση από τις αρμόδιες αρχές.

Δείτε επίσης:

Τι είναι τα απαγορευμένα στικάκια που κατανάλωσαν μαθητές στην Κρήτη και κατέληξαν στο νοσοκομείο

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This