Εξιχνιάστηκαν κλοπές από καταστήματα στην Θεσσαλονίκη

Έκλεβαν... και τα φυτώρια

Must Read

Έκλεβαν… ότι έβρισκαν!

Η έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Λαγκαδά -και η αξιολόγηση προανακριτικού υλικού- οδήγησε στην εξιχνίαση 6 περιπτώσεων κλοπής από καταστήματα ταχυμεταφορών, καθώς και σε φυτώριο (!), στην ευρύτερη περιοχή.

Ως δράστες ταυτοποιήθηκαν τέσσερα άτομα ηλικίας 21, 28, 33 και 39 ετών, αντίστοιχα, οι οποίοι ενεργώντας πολλές φορές και από κοινού, κατά το χρονικό διάστημα από Ιανουάριο του 2022 έως τέλη Ιανουαρίου του 2024, προέβησαν σε τρεις κλοπές. Συγκεκριμένα, «ρήμαξαν» καταστήματα ταχυμεταφορών και προχώρησαν σε τρεις ακόμη κλοπές σε φυτώριο της Υπηρεσίας Αναδάσωσης Θεσσαλονίκης, αφαιρώντας πλήθος εργαλείων, ταχυδρομικών δεμάτων, 300 λίτρα πετρέλαιο, κινητά τηλέφωνα αλλά και χρήματα!

Σύμφωνα με την αστυνομία, σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στην οικία του 33χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πληθώρα εργαλείων/μηχανημάτων, την κατοχή των οποίων δεν δικαιολόγησε. Κάποια από τα κλοπιμαία αναγνωρίστηκαν και αποδόθηκαν στους υπευθύνους του φυτωρίου, καθώς και πληθώρα καλωδίων αλουμινίου (!), τα οποία -απίστευτο- είχαν διαχωριστεί από το πλαστικό περίβλημά τους, την κατοχή των οποίων επίσης δεν δικαιολόγησε ο δράστης.

Συν τοις άλλοις, βρέθηκαν δύο ακαταχώρητα κυνηγητικά όπλα, για τα οποία ο 33χρονος δεν είχε σχετική άδεια (οπότε και συνελήφθη), ενώ να τονιστεί πως στην οικία του 21χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα, ως προϊόντα κλοπής!

Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This