Βίντεο από την έκρηξη της φωτοβολίδας – Τι έδειξε η ιατροδικαστική στον 33χρονο Μανώλη

Προκλήθηκαν εκτεταμένα και ανεπανόρθωτα τραύματα στην κοιλιακή χώρα και το συκώτι του

Must Read

Συγκλονισμένη παραμένει η κοινωνία της Κρήτης και ολόκληρη η Ελλάδα για τον τραγικό θάνατο του 33χρονου Μανώλη Κριτσωτάκη την περασμένη Κυριακή. Την ώρα που διασκέδαζε με δύο συνομηλίκους του σε κεντρικό πεζόδρομο του Αγίου Νικολάου, πέταξε μια ναυτική φωτοβολίδα και άγνωστο πώς έσκασε» πάνω του με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Ο αδικοχαμένος Μανώλης Κριτσωτάκης

Σύμφωνα το τοπικό cretalive.gr, η νεκροψία νεκροτομή στην σορό του άτυχου άνδρα, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ της Κυριακής, επιβεβαίωσε ότι η έκρηξη της φωτοβολίδας προκάλεσε εκτεταμένα και ανεπανόρθωτα τραύματα στην κοιλιακή χώρα και το συκώτι του.

Βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμή της έκρηξης της ναυτικής φωτοβολίδας στα χέρια του Μανώλη στον Άγιο Νικόλαο ήρθε στην δημοσιότητα.

Για τον θάνατο 33χρονου Μανώλη έχει διαταχθεί προκαταρκτική έρευνα και το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης θα συμπεριληφθεί στην δικογραφία που επεστράφη στην Ασφάλεια Αγίου Νικολάου, η οποία χειρίζεται την υπόθεση.

 

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This