Ξέσπασε η μητέρα της αθλήτριας ιστιοπλοΐας που κατήγγειλε βιασμό από τον προπονητή της: «Της στέρησε την παιδική της ηλικία»

Η γυναίκα μίλησε και για την δική της ευθύνη - Τι είπε για τις καταγγελίες για σχέση της κόρης της με τον προπονητή

Must Read

Ξέσπασε σήμερα ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Αθηνών η μητέρας της κοπέλας η οποία κατήγγειλε ότι όταν ήταν ανήλικη και αθλήτρια ιστιοπλοΐας είχε πέσει θύμα βιασμού από τον προπονητή της!

Η υπόθεση ήρθε στο φως μετά τις καταγγελίες της Σοφίας Μπεκατώρου. Στο πρωτοβάθμιο δικαστήριο ο προπονητής καταδικάστηκε σε κάθειρξη 13 ετών για κατάχρηση σε ασέλγεια. Ωστόσο, ασκήθηκε έφεση από την εισαγγελία και ξαναβρέθηκε στο εδώλιο.

Τι κατέθεσε η μητέρα

Η γυναίκα τόνισε πως ο κατηγορούμενος στέρησε την παιδική ηλικία και την εφηβεία της αθλήτριας. Παράλληλα, αναγνώρισε πως και εκείνη έφερε ευθύνη για όσα έγιναν.

«Αυτό το πράγμα δεν θα το ξανα έχει στα χέρια της. Για ποιο λόγο να του χρωστάω τα παιδιά μου και τη ζωή της; Μεγαλώνω τώρα ένα 11χρονο μέσα στη μαυρίλα. Ναι, δεν έκανα τα πράγματα όπως έπρεπε, αλλά είμαι εδώ σήμερα και εκείνη έχει κερδίσει τη ζωή και ας είναι δακτυλοδεικτούμενη», ανέφερε η γυναίκα μέσα σε έντονη συναισθηματική φόρτιση.

Στη συνέχεια η μητέρας του θύματος μίλησε για την σχέση της κόρης της με τον προπονητή της. Η μάρτυρας κατέθεσε πως ο κατηγορούμενος πήγαινε στο μαγαζί που διατηρούσε με το σύζυγό της καθώς εκεί αποθήκευαν πράγματα του ομίλου.

Πρόεδρος : Βγήκε βόλτα μόνη της μαζί του και μάλιστα τους δώσατε την άδεια σας;

Μάρτυρας: Ποτέ δεν έχει συμβεί αυτό. Η Αμαλία έκανε παρέα με τους συναθλητές της και όλοι μαζί έβγαιναν βόλτες. Ποτέ δεν πήγε η Αμαλία μόνη της.

Πρόεδρος: Τους γονείς του ποτέ τους γνωρίσατε;

Μάρτυρας: Πρώτα είχαν έρθει στο μαγαζί για να αγοράσουν ένα όπλο και μετά σπίτι τους μας κάλεσαν για φαγητό. Ήταν ευγενικοί οι άνθρωποι. Ο κατηγορούμενος ήταν έξω και άργησε μία ώρα.

Πρόεδρος : Κάποια συλλογή είχε ο κατηγορούμενος σπίτι του; Υπάρχει η κατάθεση ότι είπατε πηγαίνετε να δείτε τη συλλογή του… Κατέθεσε και η Αμαλία για μια συλλογή με φίδια.

Μάρτυρας: Όχι ποτέ δεν το είπα. Και ποτέ δεν έφυγαν. Τα έβλεπα συνεχώς. Ποτέ δεν έφυγαν από το χώρο του σπιτιού

Πρόεδρος : Μέσα στο σπίτι ήταν η συλλογή…

Μάρτυρας: Δεν το θυμάμαι…

Πρόεδρος: Τί σχέση βλέπατε να έχουν ;

Μάρτυρας: Δεν μπορούσα να καταλάβω ότι συμβαίνει κάτι περίεργο. Δεν είδα κάτι διαφορετικό απ’ ότι με άλλα παιδιά.

Στη συνέχεια, μίλησε για τους μώλωπες που είχε δει στην κόρη της όταν την έκανε μπάνιο.

«Μου είπε ότι είναι από την ιστιοπλοΐα. Από εκεί και πέρα άρχισε να μην θέλει να την κάνω μπάνιο. Δεν αντιλήφθηκα κάτι περίεργο. Ο κατηγορούμενος είχε δημιουργήσει ένα ιδιαίτερο φιλικό προφίλ και ολοι οι γονείς τον εμπιστευόσασταν. Πάντως, δεν είχαμε ιδιαίτερες σχέσεις με τον κατηγορούμενο και τους γονείς του».

Σχετικά με καταγγελίες ότι η αθλήτρια διατηρούσε σχέσεις με τον προπονητή της ανέφερε:

«Είναι δυο μητέρες. Υπήρχε ένα κλίμα ζηλοφθονίας αφού άρχισε να παίρνει της διακρίσεις της με το νέο προπονητή. Υπήρχε πάντα βέβαια πόλεμος στην Αμαλία και κουτσομπολίστικη συμπεριφορά. με αυτές τις κύριες συνεχίσαμε μαζί αφού αλλάξαμε  κατηγορία και μέχρι και το 2016, ήμασταν όλοι μαζί. Δεν αναζήτησαν τον προπονητή, δεν τον υπερασπίστηκαν τότε».

Η μάρτυρας δέχθηκε ερωτήσεις σχετικά με το γεγονός πως δεν είχε καταλάβει τι συνέβη.

Σύνεδρος: πως μια μητέρα δεν διαβάζει το παιδί της για τρία χρόνια; Πως δεν καταλάβατε τί συμβαίνει; Εμένα τα παιδιά μου είναι 20 χρονών και με ένα τηλεφώνημα καταλαβαίνω. Εσείς πως δεν καταλάβατε ένα παιδί 12-13 χρονών;

Μάρτυρας: Ήταν πολύ καλή…

Σύνεδρος: Πως μπορεί να το κρύψει στα 12;

Μάρτυρας: Το παιδί είχε κλειδώσει τόσο πολύ που είχε κατεβάσει κουρτίνα. Φερόταν απόλυτα φυσιολογικά. Αν δεν μου το έλεγε η ίδια δεν ξέρω αν θα το καταλάβαινα. Ένιωθα ασφαλής εγώ πρώτα απ’ όλα…

Η δίκη για την φρικιαστική υπόθεση θα συνεχιστεί στις 16 Απριλίου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This