Έγκλημα και αυτοκτονία το πιθανότερο σενάριο στην οικογενειακή τραγωδία της Ηλιούπολης: Κινητά και καραμπίνα θα «λύσουν» τον γρίφο

Άγνωστο παραμένει τι συνέβη στο διαμέρισμα της φρίκης πριν από τον διπλό θάνατο

Must Read

«Φως» στην περίεργη υπόθεση των δύο νεκρών, μίας 63χρονης μητέρας και ενός 36χρονου γιου, μέσα στο διαμέρισμά τους στην Ηλιούπολη, αναμένεται να ρίξουν τα αποτελέσματα των εγκληματικών εργαστηρίων, με την αστυνομία να προσπαθεί να «ενώσει» τα κομμάτια του παζλ.

 




 

Ένα 24ωρο μετά την αποκάλυψη ενός πραγματικού θρίλερ, πέπλο μυστηρίου εξακολουθεί να καλύπτει τόσο τις συνθήκες θανάτου μητέρας και γιου όσο και τα αίτια για το φονικό. Όλα δείχνουν πως, το επικρατέστερο σενάριο είναι ο γιος να σκότωσε τη μάνα και στη συνέχεια να αυτοκτόνησε. Παράλληλα, το σενάριο της διπλής δολοφονίας μετά από απόπειρα ληστείας απομακρύνεται, καθώς δεν έλειπαν χρήματα και τιμαλφή από το σπίτι, αλλά και η πίσω πόρτα δεν ήταν παραβιασμένη.

 




 

Τα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ κλίνουν στο σενάριο της οικογενειακής τραγωδίας. Οι άνδρες του ανθρωποκτονιών θεωρούν πιθανό ο γιος να σκότωσε τη μητέρα του και μετά από αρκετές ώρες, ίσως και μέρες, να έβαλε τέλος στη ζωή του. Μάλιστα, η αστυνομία οδηγείται στο συμπέρασμα ότι ο 36χρονος αφού αυτοπυροβολήθηκε κατάφερε με κάποιο τρόπο να φτάσει μέχρι το υπνοδωμάτιο της μητέρας του και να ξεψυχήσει. Το σκηνικό που αντίκρισαν οι Αρχές μέσα στο σπίτι ήταν ανατριχιαστικό. Ο 36χρονος γιος κείτονταν νεκρός, χωρίς ρούχα πάνω στο κρεβάτι της μητέρας κι εκείνη νεκρή στην πολυθρόνα με τραύμα στο κεφάλι. Το σπίτι ήταν άνω-κάτω, η τηλεόραση σπασμένη στο πάτωμα και παντού κηλίδες αίματος. Πιθανολογείται ότι, είτε προηγήθηκε καυγάς μεταξύ τους, είτε ο γιος στηριζόταν από τα αντικείμενα, ενώ αιμορραγούσε.

 

Φρίκη: Ήταν νεκρή η μάνα του για 24 έως 48 ώρες!

Φρίκη προκαλεί το γεγονός ότι, ο 36χρονος γιος είχε για τουλάχιστον 24 με 48 ώρες νεκρή την 63χρονη μητέρα του στο σπίτι και περιφερόταν στον χώρο.

 




 

Να υπενθυμίσουμε ότι οι γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία για έντονη δυσοσμία από το διαμέρισμα. Άμεσα έφτασαν στο σημείο αστυνομικοί που με τη βοήθεια κλειδαρά μπήκαν στο σπίτι και εντόπισαν αρχικά νεκρή τη μητέρα με τραύμα από σφαίρα στην κροταφική χώρα και καθισμένη σε μια πολυθρόνα στο σαλόνι. Στη συνέχεια, εντόπισαν νεκρό τον 36χρονο γιο με τραύματα από καραμπίνα στο κεφάλι στο κρεβάτι της μητέρας του και γυμνό. Σύμφωνα με ασφαλείς μαρτυρίες, το μόνο σίγουρο είναι ότι, μάνα και γιος είχαν συχνά καυγάδες, ενώ δεν ήταν λίγοι οι γείτονες που σημείωσαν ότι ο 36χρονος είχε περίεργη συμπεριφορά, και μάλιστα ειδικά το τελευταίο διάστημα που είχε αρχίσει να γυμνάζεται σε έντονους ρυθμούς. Τόν περιγράφουν ως έναν κλειστό άνθρωπο, ενώ εξετάζεται και το ενδεχόμενο να λάμβανε αναβολικά. Παράλληλα, ερευνήθηκε αν ο 36χρονος είχε κάποια ψυχική διαταραχή. Βέβαια δεν προέκυψε μέχρι στιγμής να αντιμετώπιζε ψυχιατρικά προβλήματα ή να λάμβανε κάποια φαρμακευτική αγωγή. Από την έρευνα που έγινε στο σπίτι, δεν εντοπίστηκαν -όπως αναφέρουν οι πληροφορίες- φάρμακα που θα μπορούσε να παίρνει. 

 




 

Την οριστική απάντηση αναμένεται να δώσουν τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ, όπου ελέγχουν αν υπάρχει πυρίτιδα στα χέρια του γιου και αν είναι τα δικά του τα δακτυλικά αποτυπώματα πάνω στην καραμπίνα. Οι αστυνομικοί έχουν κατασχέσει την καραμπίνα που βρέθηκε στο διαμέρισμα. Η καραμπίνα ανήκε στον πατέρα της οικογένειας, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από μερικά χρόνια. Στα εγκληματολογικά εργαστήρια εστάλησαν και οι δύο κάλυκες που βρέθηκαν στο σημείο. Παράλληλα, στο «μικροσκόπιο» της έρευνας βρίσκονται και τα κινητά τηλέφωνα μητέρας και γιου.

Διαβάστε ακόμα:

Ηλιούπολη: Γυμνός στο κρεβάτι της μητέρας του βρέθηκε ο 36χρονος – Από τη γυναίκα έλειπε το μισό κρανίο  

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This