Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021

Εξαφάνιση 7χρονης Βαλεντίν: Οι αρχές βρίσκουν κενά στην κατάθεση του πατέρα

Σημαντικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της 7χρονης Βαλεντίν, η οποία εξαφανίστηκε από το Παγκράτι, στις 23 Δεκεμβρίου 2019 και εντοπίστηκε πριν από λίγο στη Γαλλία.

Ο πατέρας της 7χρονης οδηγήθηκε ξανά στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής προκειμένου να δώσει εξηγήσεις σχετικά για την εμφάνισή του στο αεροδρόμιο μία μέρα μετά την εξαφάνιση της μικρής και ξανά μετά από τρεις μέρες.

Επίσης, ο ίδιος δήλωσε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη, πως τον είχαν πλησιάσει δύο φορές ΜΚΟ και του ζήτησαν να δώσει το παιδί για υιοθεσία.

Δείτε επίσης: Ο ΟΗΕ για τις άθλιες συνθήκες στη Μόρια: «Απομακρύνετε οικογένειες και ασθενείς, υπάρχει κίνδυνος πανδημίας!»

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση έχουν διαπιστώσει κενά στις καταθέσεις του πατέρα, γι’ αυτό κρίθηκε απαραίτητη η επανεξέτασή του με συμπληρωματική κατάθεση, συνεχίζοντας, όμως, να δίνει ανεπαρκείς απαντήσεις.

Πάντως, έχει ήδη κινηθεί η διαδικασία συνδρομής των γαλλικών αρχών στις έρευνες ώστε να διαπιστωθούν οι κάτοχοι των γαλλικών τηλεφωνικών αριθμών με τους οποίους επικοινωνούσε ο πατέρας της Βαλεντίν στο αεροδρόμιο.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ