Ο Ερντογάν αγνοώντας τους πάντες ζήτησε επίσημα η Αγιά Σοφιά να γίνει τζαμί!

Must Read

Δεν έχει συναίσθηση, ούτε σεβασμό ο Ερντογάν και το αποδεικνύει κάθε μέρα που περνάει. Και αυτό διότι συνεχίζει να προκαλεί και για μία ακόμα φορά αγνοεί τόσο το θρησκευτικό αίσθημα όσο και τις αποφάσεις του ΟΗΕ προσπαθώντας να χαρακτηριστεί επίσημα τζαμί η Αγία Σοφία.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Χουριέτ», ο σουλτάνος έδωσε εντολή για αλλαγή του καθεστώτος του μουσείου της Αγίας Σοφίας.

Η εφημερίδα στο πρωτοσέλιδό της, αναφέρει ότι ο Ερντογάν μιλώντας στην ΚΕ του κόμματός του είπε: «Στην Αγία Σοφία μπορεί να διαβάζεται και προσευχή, μπορεί να διαβάζεται και το εδάφιο της κατάκτησης από το κοράνι. Το έθνος μας θα πρέπει να αποφασίσει γι’ αυτό. Η Αγία Σοφία ως τζαμί μπορεί να συνεχίσει να δέχεται τουρίστες. Όπως το Μπλε Τζαμί. Απαιτείται ιδιαίτερη ευαισθησία στο θέμα αυτό. Κάντε μία έρευνα για την Αγία Σοφία, εξετάστε το και μιλάμε».

Στην ομιλία του επίσης ζήτησε από τους παρευρισκόμενους να κάνουν αναλυτική έρευνα εφιστώντας την προσοχή στους βουλευτές του να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και αναλυτικοί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This