Δευτέρα 21/6/2021

Χήρα από τη Φλόριντα δώρισε το νεφρό της στον άνδρα που είχε πάρει όργανα του συζύγου της!

Χήρα από τη Φλόριντα δώρισε το νεφρό της σε έναν άνδρα που είχε λάβει πριν από 16 χρόνια όργανα και από τον άνδρα της!

Το 2004, ο τεχνίτης οροφών Μπράιαν Χέρινγκτον έχασε τη ζωή του στα 35 του χρόνια, αφού έπεσε από μια οροφή.

Τα όργανά του έγιναν δωρεά σε τέσσερις ανθρώπους, μεταξύ των οποίων ο Τζέφρι Γκράντζερ, που πήρε έναν νεφρό και το πάγκρεας του άτυχου άνδρα. Αυτός ο νεφρός, ωστόσο, άρχισε να υπολειτουργεί πριν από έναν χρόνο, με αποτέλεσμα ο 59χρονος Τζέφρι να χρειάζεται και πάλι αιμοκαθάρσεις.

Σε μία από τις κουβέντες του με τη χήρα του αρχικού του δότη, την 49χρονη Τέρι, με την οποία διατηρούσε πια οικογενειακή φιλία, της αποκάλυψε το κακό νέο. Αυτή αμέσως προσφέρθηκε να εξεταστεί για να δει αν είναι συμβατή και πέντε μήνες μετά διαπιστώθηκε ότι ήταν η ιδανική δότρια. Έτσι κι αλλιώς, η γυναίκα και τα δύο της παιδιά ένιωθαν ότι στον Τζέφρι ζούσε ένα κομμάτι του Μπράιαν!

Ο μπαμπάς μου είναι εδώ

Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι σε μία από τις επισκέψεις που αντάλλασσαν, ο μικρότερος γιος της Τέρι πήγε κοντά στον Τζέφρι, έβαλε το χέρι του στο στομάχι του και είπε: «Ο μπαμπάς μου είναι εδώ».

Τελικά, η Τέρι έδωσε τον νεφρό της και η μεταμόσχευση έγινε με επιτυχία μία μόλις εβδομάδα πριν από την καραντίνα για τον κορωνοϊό στην πολιτεία, και οι δύο δηλώνουν πανευτυχείς.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ