Οι Ρώσοι τα κατάφεραν: Έτοιμο το πρώτο εμβόλιο για το νέο κορωνοϊό, σύμφωνα με το υπουργείο Άμυνας!

Must Read

Habemus… εμβόλιο!

Αυτό ισχυρίζεται το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, καθώς ανακοίνωσε ότι το πρώτο ρωσικό εμβόλιο κατά του νέου κορωνοϊού είναι έτοιμο!

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, στη δημιουργία του εν λόγω εμβολίου συμμετείχαν στρατιωτικοί εμπειρογνώμονες και επιστήμονες του Εθνικού ερευνητικού κέντρου Γκαμαλέι και τη βαρυσήμαντη ανακοίνωση έκανε ο υφυπουργός Άμυνας, Ρουσλάν Τσάλικοφ, σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Argumenti I Fakti.

«Οι δικοί μας εμπειρογνώμονες και οι επιστήμονες των αποτελεσμάτων του Εθνικού ερευνητικού κέντρου Γκαμαλέι έχουν προβεί στις τελικές αξιολογήσεις των κλινικών δοκιμών. Την στιγμή της έξαρσης, όλοι, χωρίς εξαίρεση, οι εθελοντές, έχοντας αποκτήσει ανοσία στον κορωνοϊό, ένοιωθαν φυσιολογικά. Κατά αυτόν τον τρόπο το πρώτο ρωσικό εμβόλιο του νέου κορονοϊού είναι έτοιμο», δήλωσε ο Τσάλικοφ.

Τη Δευτέρα, εξάλλου, το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε ότι από κοινού με το Εθνικό ερευνητικό κέντρο επιδημιολογίας και μικροβιολογίας Γκαμαλέι ολοκληρώθηκαν επιτυχώς οι κλινικές δοκιμές του εμβολίου κατά του νέου κορωνοϊού, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στο στρατιωτικό νοσοκομείο Μπουρντένκο, με την συμμετοχή 43 εθελοντών.

Κι όλα αυτά, την ώρα που ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων της πανδημίας στη χώρα αυξήθηκε κατά 5.842 το τελευταίο 24ωρο, φθάνοντας τα 783.328, εκ των οποίων τα ενεργά κρούσματα ανέρχονται στις 208.364, αντιπροσωπεύοντας το 26,6% των συνολικών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This