Τραμπ: «Οι παγκόσμιοι ηγέτες ζητούν τη βοήθειά μου με τον Ερντογάν γιατί μόνο εμένα ακούει»

Must Read

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι οι παγκόσμιοι ηγέτες ζητούν τη βοήθειά του με τον Ταγίπ Ερντογάν: «Αρχηγοί των χωρών την περασμένη εβδομάδα μου τηλεφώνησαν, ‘θα μπορούσες να μιλήσεις στον Ερντογάν’ μου είπαν», σχολίασε ο Αμερικανός Πρόεδρος κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο Fox News, μη κατονομάζοντας ωστόσο, αυτούς τους ηγέτες.

Ο Τραμπ είπε ότι «ασχολούμαι με παίκτες σκακιού παγκόσμιας κλάσης» σε αυτούς τους διαλόγους με τους παγκόσμιους ηγέτες, ξεχωρίζοντας τον Ερντογάν μεταξύ των ηγετών αυτών.

Τόνισε επίσης πως ρώτησε τους συγκεκριμένους ηγέτες  που τον πήραν τηλέφωνο γιατί πρέπει να είναι αυτός που θα μιλήσει στον Τούρκο πρόεδρο και σύμφωνα με τον ίδιο του  απάντησαν: «Είσαι ο μόνος που θα ακούσει. Εμάς δεν μας ακούει. Είσαι ο μόνος».

«Είπα τότε, ‘αυτό οφείλεται στις Ηνωμένες Πολιτείες;’ Και μου είπαν ‘όχι, αυτό οφείλεται σε σένα. Αυτό οφείλεται στην προσωπικότητά σου. Είσαι ο μόνος που θα ακούσει’», είπε ο Τραμπ και πρόσθεσε: «Δεν μου αρέσει να το λέω δημοσίως, αλλά συμβαίνει να είναι αλήθεια. Τα πάω καλά μαζί του και ακούει»!

Δεν είναι σαφές σε ποιους ηγέτες αναφερόταν ο Αμερικανός Πρόεδρος κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, αλλά οι κλήσεις έγιναν εν μέσω αυξημένων εντάσεων στην Ανατολική Μεσόγειο με εμπλεκόμενους πολλούς συμμάχους των ΗΠΑ, όπως η Τουρκία, η Ελλάδα, η Γαλλία και η Αίγυπτος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This