Πέμπτη, 15 Απρίλιος 2021

Και ο Τσαβούσογλου το… βιολί του: «Χαλάμε τα παιχνίδια που στήνονται ενάντια στη χώρα μας»!

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στο... αδερφό Αζερμπαϊτζάν!

Το… βιολί τους οι Τούρκοι που επιμένουν (για να πείσουν τους εαυτούς τους μάλλον) ότι τους μισεί όλος ο γαλαξίας και εξυφαίνει συνωμοσίες εναντίον τους!

Σε ομιλία του στην Αττάλεια, ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου «πλέον ως Τουρκία απορρίπτουμε τα παιχνίδια που στήνουν οι άλλοι, δεν τα δεχόμαστε».

Πλέον, υποστήριξε, «η Τουρκία είναι ισχυρή, τα παιχνίδια τα στήνει η ίδια η Τουρκία. Σήμερα δεν στήνουμε μόνο τα παιχνίδια, σήμερα χαλούμε και όλα τα παιχνίδια που στήνονται ενάντια στη χώρα μας και το έθνος μας».

Και συνεχίζοντας επέμεινε πως «όταν η Τουρκία κατέβηκε με τα πλοία, το στρατό της και το έθνος της στο πεδίο της μάχης στη Συρία, στη Λιβύη, στην Ανατολική Μεσόγειο και με τον ίδιο τρόπο στο Καραμπάχ με το αδελφό Αζερμπαϊτζάν δεν χάλασε μόνο τα παιχνίδια αλλά χειροκροτήθηκε από όλο τον κόσμο».

Πλέον, είπε ο Τσαβούσογλου, «όλοι είδαν ότι χωρίς την Τουρκία δεν μπορεί να στηθεί παιχνίδι. Και αυτό θα το συνειδητοποιήσουν ακόμη καλύτερα. Τώρα πλέον όλοι μιλάνε με την Τουρκία στο ίδιο επίπεδο. Αυτοί που δεν το έχουν μάθει θα τους το μάθουμε καλά».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ