Σε μια μέρα 8.000 μετανάστες πέρασαν από το Μαρόκο στην Ισπανία!

Το πρωτοφανές και ξαφνικό κύμα μετανάστευσης θορύβησε την Μαδρίτη

Must Read

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το ισπανικό υπουργείο Εσωτερικών, περίπου 8.000 μετανάστες έφτασαν από το πρωί της Δευτέρας στον ισπανικό θύλακα της Θέουτα! Με τους 4.000 να στέλνονται πίσω στο Μαρόκο από τις ισπανικές Αρχές.

Το πρωτοφανές και ξαφνικό κύμα μετανάστευσης θορύβησε την Μαδρίτη, που κάλεσε την πρέσβη του Μαρόκο για να εκφράσει δυσαρέσκεια. Για να αντιμετωπίσει αυτή την κατάσταση η Ισπανία στέλνει αστυνομικές ενισχύσεις στην περιοχή. Εκτός από τους 250 αστυνομικούς που έστειλαν σήμερα στη Θέουτα, ακόμη 150 είναι έτοιμοι για αναχώρηση, αν συνεχιστεί αυτή η μαζική είσοδος μεταναστών.

Ο Ισπανός πρωθυπουργός Πέδρο Σάντσεθ περιέγραψε την μαζική εισροή μεταναστών ως μια «σοβαρή κρίση για την Ισπανία και επίσης για την Ευρώπη». Εκτός από την Θέουτα μετανάστες κατάφεραν να μπουν στην Ισπανία και από την Μελίγια, τα δυο χερσαία σύνορα ανάμεσα στην Αφρική και την Ευρώπη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This