Κατηγορεί την Ελλάδα για… προβοκάτσιες και προκλήσεις ο Χουλουσί Ακάρ!

«Είμαστε αποφασισμένοι και ικανοί να προστατεύσουμε όχι μόνο τα δικά μας δικαιώματα αλλά και τα δικαιώματα και συμφέροντα των Κυπρίων αδελφών μας»

Must Read

Μιλώντας σε Συμπόσιο στο Πανεπιστήμιο του Μαρμαρά ο Χουλουσί Ακάρ δεν έχασε την ευκαιρία να επιτεθεί στην Ελλάδα, κατηγορώντας την για… προβοκάτσιες, προκλήσεις και παράνομες ενέργειες!

«Παρά τις θετικές και εποικοδομητικές προσπάθειες της Τουρκίας, η Ελλάδα, η οποία μιλάει πάντα περί διεθνούς δικαίου, συνεχίζει την αδιάλλακτη στάση κλιμακώνοντας την ένταση σε σχεδόν κάθε θέμα και αντιτίθεται πεισματικά, στο κοινό κέντρο εκπαίδευσης, το οποίο προτείναμε στο ΝΑΤΟ με εθνικούς μας πόρους και το οποίο υποστηρίζεται από τους συμμάχους. Επομένως, αρνείται να συνεργαστεί. Για να συνοψίσουμε, δηλώνουμε ότι είμαστε αποφασισμένοι και ικανοί να προστατεύσουμε όχι μόνο τα δικά μας δικαιώματα αλλά και τα δικαιώματα και συμφέροντα των Κυπρίων αδελφών μας. Ωστόσο, επαναλαμβάνουμε αυτό που λέμε πάντα, τασσόμαστε υπέρ του διαλόγου, τασσόμαστε υπέρ της επίλυσης προβλημάτων μέσω διαπραγματεύσεων», δήλωσε στο γνωστό προκλητικό ύφος ο Τούρκος υπουργός Άμυνας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This