Πέμπτη, 15 Απρίλιος 2021

ΒΟΜΒΑ: Ο Μάικλ Τζάκσον είχε συντάξει μυστική διαθήκη που την… εξαφάνισαν!

Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε η πρώην υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του τραγουδιστή Μάικλ Τζάκσον. Ούτε λίγο ούτε πολύ με δημόσιες δηλώσεις της ισχυρίζεται ότι ο Τζάκσον, είχε συντάξει δεύτερη διαθήκη, που κάποιοι την… εξαφάνισαν ή για να είμαστε πιο ορθοί δεν την εμφάνισαν ποτέ, δείχνοντας προς το μέρος των κληρονόμων του!

Η Raymone Bain, μιλώντας σε δημοσιογράφους, είπε πως η δεύτερη διαθήκη συντάχθηκε το 2006 και εάν βρεθεί είναι νεότερη αυτής που είχε κάνει ο «βασιλιάς της ποπ» το 2002.

Μάλιστα, όπως υποστήριξε, στην εν λόγω διαθήκη ο Τζάκσον είχε εξηγήσει επ’ ακριβώς πώς ήθελε να διατηρηθεί η μουσική παρακαταθήκη του.

«Δεν ξέρω που είναι…» δήλωσε η ίδια, και συμπλήρωσε:

«Ο Μάικλ Τζάκσον, για όλους όσους τον γνώριζαν, ήταν μεθοδικός και ακριβής… Ήλπιζα, ελπίζω και προσεύχομαι πως η διαθήκη του Μάικλ Τζάκσον με ημερομηνία 6 Οκτωβρίου 2006 θα βρεθεί, θα αποκαλυφθεί, θα ανακαλυφθεί ή θα πέσει από τον ουρανό…».

Η Bain ξεκαθάρισε, όμως, ότι δεν έχει στην κατοχή της τη διαθήκη αυτή.

«Αλλά είχα την τιμή να τον ακούσω, να καθίσω μαζί του και να είμαι μάρτυρας μαζί με έναν συμβολαιογράφο… Ξέρω τι σκεφτόταν και σε ποια κατεύθυνση ήθελε να κινηθεί…».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ