Με το αλβανικό κόμμα φτιάχνει νέα κυβέρνηση ο Ζάεφ στα Σκόπια

Έχει μόλις 59 βουλευτές από τους 120 της βουλής των Σκοπίων και δεν διαθέτει την πλειοψηφία

Must Read

Μετά τη βαριά ήττα του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος στις δημοτικές εκλογές στις 31 Οκτωβρίου στα Σκόπια, ο Ζάεφ ανέλαβε την ευθύνη και είχε δηλώσει ότι θα παραιτηθεί από αρχηγός του κόμματος και από πρωθυπουργός της χώρας.

Όπως όλα δείχνουν κατάφερε να προχωρήσει στη δημιουργία νέας κυβέρνησης, με τη συμμετοχή του αλβανικού κόμματος «Εναλλακτική», αφού ο Ζόραν Ζάεφ φαίνεται ότι τα βρήκε με τον αρχηγό του Αφρίμ Γκάσι. Τώρα μένει η ανακοίνωση για το ποια υπουργεία θα δοθούν στο αλβανικό κόμμα, με τις ανακοινώσεις να γίνονται μετά τις 12 Δεκεμβρίου, όταν και θα αναδειχτεί ο νέος πρόεδρος του Σοσιαλδημοκρατικού κόμματος.

Υπενθυμίζουμε ότι η κυβέρνηση Ζάεφ, μετά την αποχώρηση του αλβανικού κόμματος «BESA» έχει μόλις 59 βουλευτές από τους 120 της βουλής των Σκοπίων και δεν διαθέτει την πλειοψηφία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This