«Βόμβα» από Μπουρλά: Θα εμβολιάζεστε μια φορά το χρόνο για πολλά χρόνια ακόμη

Εφιαλτική πρόβλεψη από τον CEO της Pfizer - Aρνείται ότι η εταιρία του «θησαύρισε»

Must Read

Εφιαλτικές προβλέψεις έκανε ο επικεφαλής της Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά ο οποίος δήλωσε ξεκάθαρα ότι ούτε τα επόμενα χρόνια θα ξεμπερδέψουμε με την πανδημία του κορωνοϊού.

Σε δηλώσεις του στο BBC, o Μπουρλά υποστήριξε σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το πόσες δόσεις εμβολίου είναι πιθανό να χρειαστούν για την προστασία των πολιτών, ότι θα είναι απαραίτητος ο εμβολιασμός κάθε χρόνο για τα επόμενα έτη που έρχονται, προκειμένου να διατηρηθεί ένα «πολύ υψηλό επίπεδο προστασίας».

Ο επικεφαλής της Pfizer, υποστήριξε ότι τα εμβόλια θα είναι απαραίτητα για τα επόμενα χρόνια και παρά το γεγονός ότι τα κέρδη και οι μετοχές της εταιρίας αυξήθηκαν κατακόρυφα, αρνήθηκε το γεγονός ότι η εταιρία του επωφελήθηκε από τις πωλήσεις των εμβολίων. Ο ίδιος υποστήριξε ότι το κάθε εμβόλιο πωλείται όσο μια… μερίδα φαγητό.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικές μέρες, η Pfizer έκανε γνωστό ότι έως το τέλος του έτους θα παρασκευάσει 180.000 δόσεις και τουλάχιστον 50 εκατομμύρια δόσεις έως το τέλος του επόμενου έτους. Μάλιστα, η Βρετανία έχει συμφωνήσει για επιπλέον 114 εκατομμύρια δόσεις εμβολίων Pfizer και Moderna που θα παραδοθούν τα επόμενα δύο χρόνια.

Ταυτόχρονα, ο CEO της φαρμακοβιομηχανίας η οποία αρνείται να δώσει τις πατέντες για το εμβόλιο, παρά τις πιέσεις που δέχεται, υποστηρίζει ότι το νέο φάρμακο κατά του κορωνοϊού το οποίο ονομάζεται Paxlovid, δεν επηρεαστεί από την μετάλλαξη Όμικρον: «Τα καλά νέα όσον αφορά τη θεραπεία μας, σχεδιάστηκε με αυτό το μυαλό, σχεδιάστηκε με το γεγονός ότι οι περισσότερες μεταλλάξεις έρχονται σε αιχμές. Έτσι αυτό μου εμπνέει εμπιστοσύνη ότι η θεραπεία δεν θα επηρεαστεί, η στοματική μας θεραπεία δεν θα επηρεαστεί από αυτόν τον ιό» υποστήριξε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This