Νέα τραγωδία για τον Nick Cave – Πέθανε και ο μεγάλος του γιος!

Πριν από 7 χρόνια είχε χάσει και τον μικρότερο γιο του, σε ηλικία 15 ετών

Must Read

Σε ηλικία 30 ετών έφυγε από τη ζωή ο Jethro Lazenby, γιος του διάσημου Αυστραλού μουσικού Nick Cave, που πριν από 7 χρόνια είχε χάσει και τον άλλο του γιο, τον 15χρονο Arthur, ο οποίος σκοτώθηκε πέφτοντας σε γκρεμό στο Μπράιτον!

Το τραγικό συμβάν επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Cave με δήλωσή του στον «Independent», όπου ανέφερε «με μεγάλη θλίψη, μπορώ να επιβεβαιώσω ότι ο γιος μου, Jethro, απεβίωσε», συμπληρώνοντας ότι «θα ήμασταν ευγνώμονες για την ιδιωτικότητα της οικογένειας αυτή τη στιγμή».

https://youtu.be/GpBCTInCUWM

Ο Jethro Lazenby γεννήθηκε στη Μελβούρνη της Αυστραλίας το 1991 και έμαθε ότι πατέρας του ήταν ο Nick Cave σε ηλικία οκτώ ετών. Μεγαλώνοντας τον «τράβηξε» το μόντελινγκ, ενώ κάποια στιγμή άρχισε να ασχολείται και με την υποκριτική, εξασφαλίζοντας, μεταξύ άλλων, ένα μικρό ρόλο στην ταινία «My Little Princess» του 2011, στο πλευρό της υπέροχης Isabelle Huppert.

Τα τελευταία χρόνια ο Jethro είχε αρκετές περιπέτειες με το νόμο, κάνοντας φυλακή το 2018 για βίαιη επίθεση στη φίλη του, ενώ τον περασμένο μήνα, ξαναβρέθηκε πίσω από τα κάγκελα, επειδή επιτέθηκε στη μητέρα του, το μοντέλο Beau Lazenby, στο σπίτι της στη Μελβούρνη. Μιλώντας για τη σύλληψή του τον Απρίλιο, ο εκπρόσωπος του Jethro, Sean Ghattas, δήλωσε ότι ο γιος του Cave είχε διαγνωστεί με σχιζοφρένεια, η οποία είχε επηρεάσει την κρίση του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This