Ο Κούμπα Γκούντινγκ Τζούνιορ καταζητείται για σεξουαλική επίθεση!

Ο «οσκαρούχος» ηθοποιός ήταν τύφλα στο μεθύσι

Must Read

Έρευνα σε βάρος του Κούμπα Γκούντινγκ Τζούνιορ, γνωστότερου από τη βραβευμένη με Όσκαρ ερμηνεία του στην ταινία «Jerry Maguire», διέταξε η αστυνομία της Νέας Υόρκης, μετά από καταγγελία 30χρονης ότι της επιτέθηκε σεξουαλικά.

Η νεαρή γυναίκα δήλωσε ότι, το βράδυ της Κυριακής 9/6, βρισκόμενη σε πολυσύχναστο nightclub του Μανχάταν, είχε πιάσει κουβέντα με τον Γκούντινγκ Τζούνιορ, ο οποίος, όμως, ήταν τύφλα στο μεθύσι.

Κάποια στιγμή, ο 51χρονος ηθοποιός, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, άπλωσε το χέρι του και χούφτωσε το στήθος της.

Ξέσπασε καβγάς

Στην καταγγελία της, η 30χρονη αναφέρει ότι αμέσως έδειξε την ενόχλησή της, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει άγριος καβγάς ανάμεσά τους, σε σημείο που χρειάστηκε να επέμβει το προσωπικό ασφαλείας του club, για να τους χωρίσει.

Σύμφωνα με παραβρισκόμενους, ο Κούμπα Γκούντινγκ Τζούνιορ εθεάθη να φεύγει από το nightclub, αμέσως μετά το περιστατικό. Και, όταν έφτασε στο χώρο η αστυνομία, ήταν πλέον αργά για να τον βρει και να τον οδηγήσει στο τμήμα για ανάκριση.

Ως φαίνεται, αν και γνωστός party animal, ο 51χρονος ηθοποιός, ενίοτε είναι πιο… «animal» απ’ όσο ανέχονται οι γύρω του!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This