Τα είπαν τηλεφωνικά Άντονι Μπλίνκεν και Μεβλούτ Τσαβούσογλου

Καίγεται η Άγκυρα για την προμήθεια των F-16

Must Read

Η Άγκυρα επιχειρεί, χρησιμοποιώντας τον αγώνα της Τουρκίας κατά της τρομοκρατίας, να «εκβιάσει» την προμήθεια των F-16 από τις ΗΠΑ, μιας και είναι το θέμα που την καίει.

Έτσι το απόγευμα της Πέμπτης οι υπουργοί Εξωτερικών των ΗΠΑ και της Τουρκίας, Άντονι Μπλίνκεν και Μεβλούτ Τσαβούσογλου, είχαν τηλεφωνική επικοινωνία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που δόθηκαν από τα τουρκικά ΜΜΕ, στην επικοινωνία των δυο αντρών συζητήθηκαν η εφαρμογή της συμφωνίας για τα σιτηρά, οι τελευταίες εξελίξεις στην Ουκρανία, η διεύρυνση του ΝΑΤΟ, φυσικά η διαδικασία προμήθειας F-16, αλλά και το πρόγραμμα επισκέψεων το επόμενο διάστημα.

Ο δε Τσαβούσογλου δεν έχασε την ευκαιρία να τονίσει ότι «ο αγώνας της Τουρκίας κατά της τρομοκρατίας θα συνεχιστεί με αποφασιστικότητα», αναφερόμενος τόσο στη Συρία όσο και στους Κούρδους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This