Qatargate: Άλλοι κινούσαν τα νήματα του σκανδάλου διαφθοράς, λέει ο δικηγόρος του Παντσέρι

«Δεν εξαγόρασε απολύτως τίποτα, δεν έλαβε χρήματα και η ποινή που συζήτησε είναι απολύτως λογική»

Must Read

«Όσοι οργάνωσαν από την αρχή το σκάνδαλο διαφθοράς ήταν από το εξωτερικό, όχι ο Παντσέρι», υποστήριξε σήμερα ο δικηγόρος του Ιταλού πρώην ευρωβουλευτή,  σημειώνοντας πως ο πελάτης του δεν είναι ο ένας και μοναδικός «εγκέφαλος» της οργάνωσης.

«Ο πελάτης μου λέει ότι όσα ισχυρίζεται τα έχει πει στη Δικαιοσύνη και καλύπτονται από τη μυστικότητα που διέπει την ανάκριση. Δεν είναι προς το συμφέρον του να μιλήσει για τους άλλους, δε μας εκφράζουν όσα γράφονται στο κάτω μέρος του φακέλου. Υπέγραψε μία συμφωνία με τις αρχές, με την οποία αποδέχεται ότι ήταν επικεφαλής στο σκάνδαλο διαφθοράς. Ότι συμμετείχε σε εγκληματική οργάνωση…», είπε χαρακτηριστικά ο Λορέν Κενές, μιλώντας στο ΟΡΕΝ για τη συμφωνία του Αντόνιο Παντσέρι με τις βελγικές αρχές να… κελαηδήσει για το Qatargate.




Σύμφωνα δε με τον ΣΚΑΪ, ο Λ. Κενές τόνισε πως «(ο Παντσέρι) δεν εξαγόρασε απολύτως τίποτα, δεν έλαβε χρήματα, δεν θα λάβει ποτέ χρήματα, και η ποινή που συζήτησε είναι απολύτως λογική».

Απαντώντας, κατόπιν, σε ερώτηση του καναλιού για το αν ο Ιταλός πρώην ευρωβουλευτής αναφέρθηκε στην Εύα Καϊλή, είπε τα εξής: «Δεν θα σας απαντήσω σε αυτή την ερώτηση, είναι απόρρητη διαδικασία. Δεν μπορώ να σας πω τι θα πει σ’ αυτή τη διαδικασία… Δεν θα τα πει στους δημοσιογράφους, αλλά στο δικαστήριο. Καταλήξαμε σε μια συμφωνία, συζητήσαμε μια ποινή που μπορεί να εκδοθεί από το δικαστήριο. Κανείς δεν μπορεί να μού πει ότι ο κ. Παντσέρι θα είχε καταδικαστεί στην ίδια ποινή αργότερα, αφού συνεργάστηκε».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This