Δευτέρα 17/5/2021

Το μυστήριο με την Ουκρανή νάνο που κανείς δεν ξέρει αν είναι… δολοφόνος ή όχι!

Τη δική της εκδοχή στην ιστορία της περίεργης υιοθεσίας, που εξελίχθηκε σε ταινία τρόμου, έδωσε η Ουκρανή νάνος Νατάλια Γκρέις Μπαρνέτ, η οποία κατηγορείται από τους προηγούμενους θετούς γονείς της ότι, όταν υιοθετήθηκε, δεν ήταν έξι ετών αλλά ενήλικη, παρανοϊκή και έτοιμη να τους δολοφονήσει.

Η Νατάλια εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή στις ΗΠΑ μαζί με τους νέους θετούς γονείς της Σίνθια και Αντουον Μανς, που την πήραν στο σπίτι τους πριν από σχεδόν επτά χρόνια, όταν ανακάλυψαν ότι οι προηγούμενοι θετοί γονείς της την είχαν αφήσει μόνη στο διαμέρισμα και είχαν μετακομίσει στον Καναδά.

Διαβάστε επίσης: Υιοθέτησαν μωρό κοριτσάκι και τους βγήκε «νάνος-δολοφόνος»!

Οι Μανς, που έχουν υιοθετήσει κι άλλα παιδιά, τη χαρακτήρισαν «μια τρυφερή νεαρή κυρία, που έχει περάσει μια τρομακτική κατάσταση». Όσο για την ίδια, επέμεινε ότι δεν είχε κανέναν σκοπό να κάνει κακό στους Μπαρνέτ και τους γιους τους. Επισήμανε, μάλιστα, ότι ο μόνος λόγος που μπήκε στο δωμάτιό τους μέσα στη νύχτα ήταν επειδή ήθελε να νιώσει ασφάλεια έπειτα από έναν εφιάλτη.

Τέλος, διέψευσε ότι έχει περίοδο, ένδειξη ότι είναι μεγαλύτερη δηλαδή απ’ όσο έλεγε, ενώ το ίδιο ισχυρίστηκαν και οι νέοι θετοί γονείς της. Οι Μπαρνέτ υιοθέτησαν τη Νατάλια το 2011 και την εγκατέλειψαν πριν από επτά χρόνια, όταν αποφάσισαν ότι στόχος της ήταν να τους κάνει κακό. Η ιστορία ήρθε στο φως τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν ο Μάικλ και η Κριστίν Μπαρνέτ συνελήφθησαν με την κατηγορία της εγκατάλειψης ανηλίκου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ