«Σώστε τα παιδιά της Γάζας» – Διαδηλωτές με «αιματοβαμμένα» χέρια διέκοψαν την ομιλία του Μπλίνκεν

Διέκοψαν την ομιλία του με θέμα την χρηματοδότηση εθνικής ασφάλειας και τη στήριξη του ισραηλινού στρατού

Must Read

Με συνθήματα για εκεχειρία και χέρια βαμμένα με κόκκινη μπογιά που συμβολίζει το αίμα των νεκρών στη Γάζα, διαδηλωτές διέκοψαν την ομιλία του Αμερικανού ΥΠΕΞ Άντονι Μπλίνκεν στη Γερουσία, με θέμα την χρηματοδότηση εθνικής ασφάλειας και τη στήριξη του ισραηλινού στρατού.

Οι διαδηλωτές διέκοπταν τον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, κάθε φορά που εκείνος επιχειρούσε να μιλήσει, φωνάζοντας για κατάπαυση του πυρός.

«Σώστε τα παιδιά της Γάζας» και «Αφήστε τη Γάζα να ζήσει!» ήταν μερικά από τα μηνύματα που είχαν γράψει σε πλακάτ, ενώ κάποιοι άλλοι φώναξαν απευθυνόμενοι στον Μπλίνκεν: «Από την Παλαιστίνη στο Μεξικό, όλα τα τείχη πρέπει να φύγουν!».

Από πλευράς του ο Μπλίνκεν δήλωσε: «Όλοι μας είμαστε προσηλωμένοι στην προστασία της ζωής των πολιτών. Όλοι μας γνωρίζουμε τα δεινά που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή που μιλάμε, όλοι μας είμαστε αποφασισμένοι να τα δούμε να τελειώνουν» ανέφερε ωστόσο, όπως επεσήμανε οι ΗΠΑ πρέπει να σταθούν στο πλευρό των συμμάχων τους.

Δείτε επίσης:

Στόχος βομβαρδισμών προσφυγικός καταυλισμός στη Γάζα – Πληροφορίες για τουλάχιστον 50 νεκρούς

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This