Φρίκη στις ΗΠΑ: 13χρονος σκότωσε την μητέρα του ενώ κοιμόταν δίπλα στο νεογέννητο αδερφάκι του

Μετά έστειλε selfie σε φίλο του

Must Read

Δεν χωράει ανθρώπινος νους την φρικαλεότητα που σημειώθηκε στην Φλόριντα, των ΗΠΑ, όπου ένας 13χρονος δολοφόνησε την ίδια του την μητέρα, ενώ δίπλα βρισκόταν η μόλις 14 ημερών αδερφή του!

Στο ντοκουμέντο, που έδωσε στη δημοσιότητα η Εισαγγελία της κομητείας Μαϊάμι-Ντέιντ στη Φλόριντα, φαίνεται ο έφηβος Ντέρεκ Ρόζα, λίγο πριν δολοφονήσει την μητέρα του. Στο πλάνο φαίνεται και το νεογέννητο αδερφάκι του, αφού η κούνια του ήταν δίπλα στο κρεβάτι της γυναίκας. Συγκεκριμένα, στα πλάνα που καταγράφηκαν από το baby monitor, η Ιρίνα Γκασία εμφανίζεται στο κρεβάτι της αγκαλιά με το νεογέννητο κοριτσάκι της. Ο σύζυγος της Γκαρσία και πατριός του Ρόζα, που εργάζεται σαν οδηγός φορτηγού, έλειπε στη δουλειά. Μόλις 40 λεπτά αργότερα, στις 23: 00, η κάμερα κατέγραψε στο δωμάτιο τον έφηβο να στέκεται απειλητικά από πάνω της ενώ αυτή έχει κοιμηθεί. Μισή ώρα αργότερα κάλεσε την Άμεση Δράση για να ομολογήσει το φρικτό έγκλημα.

Έβγαλε selfie

Ακόμη πιο σοκαριστικό είναι το υλικό που δημοσιεύτηκε στη New York Post, στο οποίο περιλαμβάνεται και μια σέλφι που ο 13χρονος πιστεύεται ότι έστειλε σε φίλο του μετά το στυγερό έγκλημα. Ο έφηβος ποζάρει ανέμελα με τη γλώσσα έξω, κάνοντας μια χειρονομία, ενώ στο χέρι του διακρίνεται μια κόκκινη ουσία που είναι πιθανόν το αίμα της μητέρας του.

Το αποδεικτικό υλικό περιλαμβάνει επίσης φωτογραφίες από το ένα μαχαίρι με ροζ λαβή που φαίνεται να είναι καλυμμένο με αίμα, και είναι πιθανώς το όπλο με το οποίο «πήρε» την ζωή στην άτυχη μητέρα.

Ο έφηβος, που σύμφωνα με μαρτυρίες ήταν αριστούχος στο σχολείο, φέρεται να είπε στην τηλεφωνήτρια ότι αρχικά σκόπευε να αυτοκτονήσει με ένα όπλο που βρισκόταν στο σπίτι αλλά τελικά διαπίστωσε ότι δεν ήθελε να το κάνει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This