Λίστα Επστάιν: Ξεκινά η ανακοίνωση των ονομάτων – Ποιος είναι ο εμπλεκόμενος 107;

ΕΚΤΑΚΤΟ: Η λιστα μολις δόθηκε στη δημοσιότητα

Must Read

Ότι κυκλοφορεί μέχρι αυτή τη στιγμή εκτός από το όνομα του Μπιλ Κλίντον, συνιστά παραπληροφόρηση που δεν επιβεβαιώνεται.

Η λίστα Επστάιν των 187 φίλων και συνεργατών του παιδοβιαστή Jeffrey Epstein — που είναι πιθανοί πελάτες και συνεργοί, θα απελευθερωθεί με τα πρώτα ονόματα να ανακοινώνονται σήμερα, όπως επιβεβαίωσε το αρμόδιο δικαστήριο πριν από λίγο!

Νωρίτερα σήμερα, λόγω της καθυστέρησης, υπήρχαν πληροφορίες ότι όλα τα έγγραφα θα καθυστερούσαν για 30 ημέρες λόγω ένστασης από τον «Εμπλεκόμενο 107».

Ωστόσο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες μέσα από το δικαστικό μέγαρο της νότιας περιφέρειας της Νέας Υόρκης, θα τεθούν σε αναμονή μόνο τα έγγραφα που αφορούσαν τον συγκεκριμένο Εμπλεκόμενο 107 και όχι όλα,

.

Ο Εμπλεκόμενος 107 και τουλάχιστον ένας ακόμα, Ο εμπλεκόμενος 110, θα διατηρήσουν την ανωνυμία τους μέχρι τις 22 Ιανουαρίου, αλλά οι υπόλοιποι στη λίστα θα αποκαλυπτονται από τώρα σύμφωνα με τον Ed Friedland, Εκπρόσωπο της δικαιοσύνης για τη Νότια Περιφέρεια της Νέας Υόρκης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsbreak.gr, ο εμπλεκόμενος 107 είναι γυναίκα!

Όπως είπαμε, θα υπάρξει πολλή παραπληροφόρηση γύρω από την κυκλοφορία αυτών των αρχείων, οπότε προσέξτε ποιους ακολουθείτε και τι μοιράζεστε!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This