Το προεκλογικό σποτ Μπάιντεν και η απάντηση Τραμπ

Μαίνονται οι «διαξιφισμοί»

Must Read

Έστειλε το μήνυμά του ο Τζο Μπάιντεν, αλλά πήρε πληρωμένη απάντηση άμεσα από τον Ντόναλντ Τραμπ.

Οι «διαξιφισμοί» των δύο καλά κρατούν, όσο διανύουμε την μακρά προεκλογική περίοδο στις ΗΠΑ, με τα στρατηγεία τους να είναι επί ποδός.

«Δεν είμαι νέος αλλά αυτό δεν είναι μυστικό», είπε ο Αμερικανός πρόεδρος στο πρώτο του σποτ της ανοιξιάτικης καμπάνιας που προωθεί ήδη στα μέσα ενημέρωσης, ενόψει του φθινοπώρου. Και συνέχισε: «Εδώ είναι το θέμα: Καταλαβαίνω πώς να κάνω τα πράγματα για τον αμερικανικό λαό. Εδώ είναι το πρώτο σποτ της ανοιξιάτικης καμπάνιας μας στα μέσα ενημέρωσης» ακούγεται να λέει στο βίντεο ο Μπάιντεν.

Το σποτ του Αμερικανού προέδρου εντάσσεται στο πλαίσιο προσπάθειας να πλησιάσει τους νέους, καθώς κάνει αναφορά στο πώς χειρίστηκε διάφορες κρίσεις όπως την πανδημία, την κλιματική αλλαγή, τις τιμές των συνταγογραφούμενων φαρμάκων και την οικονομία, ενώ επιτίθεται στον Ντόναλντ Τραμπ, ξέροντας ότι οι δημοσκοπήσεις ευνοούν τον πρώην (και πιθανώς επόμενο) πρόεδρο.

Όπως ανέφερε ο Μπάιντεν, ο Τραμπ απέτυχε να ψηφίσει νόμο για τις υποδομές και τονίζει ότι «ο Τραμπ αφαίρεσε την ελευθερία των γυναικών να επιλέγουν. Ο Ντόναλντ Τραμπ πιστεύει ότι η δουλειά του προέδρου είναι να φροντίζει τον Ντόναλντ Τραμπ. Πιστεύω ότι η δουλειά του προέδρου είναι να πολεμήσει για εσάς, τον αμερικανικό λαό. Και αυτό κάνω».

Στο τέλος του διαφημιστικού, ακούγεται μια φωνή -εκτός κάμερας- που ζητά μία διαφορετική λήψη και ο Μπάιντεν απαντά με χιούμορ: «Κοιτάξτε, είμαι πολύ νέος, ενεργητικός και όμορφος… Για ποιον λόγο το κάνω αυτό;».

Ο Τραμπ, που πλέον μοιάζει οριστικό βέβαια πως θα είναι ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων για την προεδρία στις φετινές εκλογές, διαβεβαίωσε πως είναι έτοιμος να συμμετάσχει σε τηλεμαχίες με τον δημοκρατικό αντίπαλό του, Τζο Μπάιντεν, «οπουδήποτε, οποτεδήποτε», όπως επισημαίνει. «Είναι σημαντικό, για το καλό της χώρας μας, ο Τζο Μπάιντεν και εγώ να συζητήσουμε ζωτικής σημασίας θέματα για την Αμερική και τον αμερικανικό λαό», εξήγησε ο ίδιος μέσω του ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης Truth Social, προσωπικού του δημιουργήματος. «Γι’ αυτό καλώ να γίνουν ντιμπέιτ, οποιαδήποτε στιγμή», συμπλήρωσε.






Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This