Περίεργη σιωπή μετά τη συνάντηση Κυριάκου Μητσοτάκη – Δημήτρη Αβραμόπουλου

Ούτε μία ανακοίνωση…

Must Read

Η συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Δημήτρη Αβραμόπουλο έγινε κανονικά. Αυτό που δεν είναι «κανονικό», η έλλειψη οποιασδήποτε ανακοίνωσης όχι μόνο για το περιεχόμενο της συγκεκριμένης συναντήσεις, αλλά και για την ίδια την «συνάντηση» ως πολιτικό γεγονός.

Ειδικά από τη στιγμή που η ατζέντα της συνάντησης ήταν συγκεκριμένη και ξεκάθαρη. Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος είχε σκοπό να θέσει τις υπηρεσίες του στην διάθεση του Κυριάκου Μητσοτάκη, επιθυμώντας να είναι υποψήφιος στην Α Αθήνας, στις επόμενες εκλογές.

Η επιθυμία αυτή του πρώην υπουργού και επιτρόπου, είχε δημιουργήσει ένταση στις τάξεις των γαλάζιων βουλευτών και πολιτευτών της πρώτης περιφέρειας της Αθήνας. Ένταση και δυσαρέσκεια η οποία είχε μεταφερθεί αρμοδίως και στο πρωθυπουργικό γραφείο.

Στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού λοιπόν του είχαν εισηγηθεί να αντιπροτείνει στον Δημήτρη Αβραμόπουλο να είναι υποψήφιος, όχι όμως στην Αθήνα, αλλά στην Αρκαδία ή την Ηλεία. Πρόταση που όμως θα μπορούσε να θεωρηθεί ακόμα και προσβλητική από τον πρώην υπουργό.

Η απουσία οποιασδήποτε ενημέρωσης από την συγκεκριμένη συνάντηση λοιπόν, μπορεί να έχει δύο αναγνώσεις:

Είτε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος έφαγε πάλι πόρτα, όπως είχε γίνει και το 2015 όταν θεωρούσε ότι θα προταθεί από τον Αλέξη Τσίπρα ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας…

Είτε ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε να τον κατεβάσει στην Α Αθήνας, αλλά θα το ανακοινώσει την τελευταία στιγμή προκειμένου να φέρει τους υπόλοιπους υποψηφίους προ τετελεσμένων, χωρίς δυνατότητα να αντιδράσουν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This