Η προφητεία του Γκρίνμπεργκ για τον Δένδια, που πάγωσε τον Κυριάκο

Must Read

Η επένδυση της κολοσσιαίας πολυεθνικής, είναι προσωπική. Ο πιο ακριβοπληρωμένος επικοινωνιολόγος του πλανήτη δεν πληρώνεται για να βοηθά τον Τραγάκη και τον Τασούλη τον Χατζηβασιλείου. Είναι εδώ για να διασφαλίσει την μακροβιότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη και μόνο.

Δεν υπάρχουν ούτε χρώματα, ούτε κόμματα για τον Σταν. Μόνο ο Κυριάκος μας.

Ο αρχιτέκτονας του θριάμβου του Κυριάκου λοιπόν, ήταν κάθετος αναφορικά με την σκέψη για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες. Οι θιασώτες της συγκεκριμένης πρότασης, έχουν το ακόλουθο σκεπτικό: Εάν τεθεί θέμα κυβερνησιμότητας με παράλληλη διεξαγωγή εθνικών εκλογών, τότε θα αναχαιτιστεί η χαλαρή ψήφος που αναμένεται να οδηγήσει τη Νέα Δημοκρατία σε ποσοστά που θα κυμανθούν έως και 15 μονάδες χαμηλότερα από τις Εθνικές εκλογές του 2023.

Ο Γκρίνμπεργκ ήταν απόλυτα αρνητικός και ξεκάθαρος: «Κυριάκο πρέπει να εξαντλήσεις την τετραετία. Μέχρι και το τελευταίο βράδυ. Εάν κάνεις τώρα εκλογές, θα χάσεις σίγουρα την αυτοδυναμία και θα συρθείς σε συγκυβέρνηση, είτε με τον Ανδρουλάκη είτε με τον Κασσελάκη. Οι οποίοι φυσικά δεν πρόκειται να σε δεχτούν για πρωθυπουργό, ενώ όσες επαναληπτικές εκλογές κι αν κάνεις, αποτέλεσμα όχι μόνο δεν θα βελτιωθεί, αλλά ενδέχεται να γίνει χειρότερο.

Πρακτικά, εάν προσφύγεις τώρα στις κάλπες, θα κάνεις πρωθυπουργό τον Δένδια! Του οποίου οι μετοχές στην Ουάσινγκτον είναι ανεβασμένες λόγω της αμυντικής συμφωνίας που υπέγραψε ως υπουργός εξωτερικών και των μαχητικών αεροσκαφών που στέλνει στην Ουκρανία, ως υπουργός άμυνας…

Επαγωγικά, θα χάσεις και το κόμμα»…

Κάπως έτσι, ο Κυριάκος έσβησε από το μυαλό του κάθε σκέψη για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, ενώ με τους βουλευτές που θα εξοικονομήσει από τους Σπαρτιάτες, θα αυξήσει την κοινοβουλευτική του δύναμη και θα μπορέσει να ολοκληρώσει την τετραετία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΝΑ ΠΑΊΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΖΆΡΙΑ Η ΖΩΉ ΜΑΣ Η ΑΠΌΛΥΤΗ ΠΟΔΌΣΦΑΙΡΟ ΠΟΊΗΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΜΊΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΉ ΖΩΉ ΜΑΣ ΑΝΤΙΚΕΊΜΕΝΟ ΤΟΥ ΤΆΔΕ Η ΤΟΥ ΤΆΔΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΆΝΕΙ ΤΗ ΔΙΚΉ ΤΟΥ ΖΩΉ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ. ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ

  2. Θυμάμαι μία ρήση τού ευφυούς Ντίνου Χριστιανόπουλου γιά…πωλητικούς όποιου χρώματος : “” τά ίδια…σκ..ά””. Ο κύρ-Ντίνος τόλεγε, όχι εγώ. Εύγε στόν Νικήτα
    άν καί έστω αργοπορημένα πού τά χώνει στόν Κυριάκο τόν μικρό.

  3. … από την πολιτική λειτουργία του κ. Δένδια προκύπτει ότι ακολουθεί τα βήματα του πρωθυπουργού και τις εντολές των ΗΠΑ και της Γερμανίας, σε βάρος των συμφερόντων της χώρας και των πολιτών. Και αν ισχύει το ρεπορτάζ για τις πωλήσεις αεροσκαφών και όπλων στην Τσεχία ( για τις ανάγκες της Ουκρανίας) συμμετέχει και στο “🍯” . Καλό θα είναι η “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” να κρατάει αποστάσεις και να μην του “κτίζει” ψεύτικο Πατριωτικό προφίλ.

    • Και να μην ξεχνάμε ότι μετά τον Παπουτσή, ο Δένδιας ήταν ο επόμενος αρχηγός Αστυνομίας που διέλυε τις διαδηλώσεις των πολιτών που διαδήλωναν για τα όσο αντιεθνικά και απαράδεκτα έγιναν την εποχή των μνημονίων.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This