Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς κινείται δικαστικά κατά του πατέρα της

Must Read

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς δεν θέλει πια όλες οι υποθέσεις της να είναι υπό τον έλεγχο του πατέρα της και κινείται δικαστικά για να τον βγάλει από υπεύθυνο της περιουσίας της και των οικονομικών της. Όπως αποκαλύπτει το ΤΜΖ, η Σπίαρς προτείνει τον ρόλο αυτό να τον αναλάβει η Τζόντι Μοντγκόμερι.

Ο πατέρας της Τζέιμι ανέλαβε τη διαχείριση της περιουσίας της το 2008, μετά τη δημόσια κατάρρευση της τραγουδίστριας, η οποία πάσχει από διπολική διαταραχή. Πέρυσι ο Σπίαρς αποσύρθηκε για λίγο, εξαιτίας προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε, αλλά και λόγω της δημοσιοποίησης του καβγά με τον 13χρονο τότε γιο της Σον Πρέστον. Η τελευταία νομική κίνηση της Μπρίτνεϊ δείχνει ότι δεν θέλει για κανέναν λόγο να ξαναβρεθεί υπό την επίβλεψη του πατέρα της και ο δικηγόρος της δηλώνει στα δικαστικά έγγραφα ότι εκτιμά πως ο Σπίαρς θα εναντιωθεί σε αυτήν τους την κίνηση. Ο βασικός λόγος που η Μπρίτνεϊ δεν θέλει να ξαναβρεθεί υπό τον έλεγχο του πατέρα της είναι ότι δεν θέλει να αναγκαστεί να κάνει και πάλι εμφανίσεις.

Η τελευταία της ζωντανή εμφάνιση ήταν τον Οκτώβριο του 2018, όταν ολοκλήρωσε την περιοδεία της και τις εμφανίσεις της στο Λας Βέγκας. Έκτοτε ζει στην έπαυλή της στο Λος Άντζελες με τον σύντροφό της Σαμ Ασκγάρι. Τον Μάρτιο ο 13χρονος γιος της αποκάλυψε με ανάρτησή του στο Instagram ότι δεν την έχει δει να γράφει μουσική και ότι όταν τη ρώτησε τι σκοπεύει να κάνει, αυτή τού απάντησε ότι μπορεί να τα παρατήσει.

Δείτε επίσης: Σοκάρουν οι εικόνες με τον ληστή που γρονθοκόπησε ηλικιωμένη στη Βαλένθια (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This