Bachelor: H Νικόλ κέρδισε την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου – Η αποχώρηση της Βίβιαν και οι πρώτες δηλώσεις τους (video)

Εμείς να ευχηθούμε βίον ανθόσπαρτον!

Must Read

Το Bachelor έριξε αυλαία και επιτέλους ο Παναγιώτης Βασιλάκος βρήκε την γυναίκα που θα τον συνοδεύσει στις χαρές και τις λύπες για την υπόλοιπη ζωή του.

Μετά την αποχώρηση της Αντζελίνας, είχαν μείνει μόνο δύο κοπέλες για να διεκδικήσουν την καρδιά του γοητευτικού εργένη. Ο λόγος για την «ήρεμη δύναμη» Βίβιαν και την «ζηλιάρα» Νικόλ.

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος απ’ ότι φαίνεται δεν ήθελε πολύ ηρεμία στην σχέση του και διάλεξε να γίνει γυναίκα της ζωής του, την Νικόλ.

Λίγο μετά την αποχώρησή της, η Βίβιαν έκανε την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλοντας να ευχαριστήσει όσους την στήριξαν και στους ανθρώπους που συντέλεσαν στο να βγει αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα.

«Στιγμές μοναδικές, στιγμές γεμάτες με ανάμεικτα συναισθήματα, στιγμές για πάντα χαραγμένες μέσα μου! Ήταν ένα πανέμορφο ταξίδι… Ότι έζησα θα το κρατήσω για πάντα σαν μια γλυκιά ανάμνηση. Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου σε όλους όσους με στήριζαν από την αρχή και κατάλαβαν τι άνθρωπος είμαι! Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους πίσω από τις κάμερες που έκαναν την εμπειρία μου αξέχαστη και δούλευαν ασταμάτητα για εμάς, χωρίς εσάς τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο»

Μπορεί οι δρόμοι τους να χωρίστηκαν αλλά ο Παναγιώτης με την Βίβιαν έχουν πολύ καλές σχέσεις, αφού εκείνος έσπευσε να σχολιάσει στη δημοσίευσή της βάζοντας πολλές καρδούλες.

Ο Παναγιώτης θέλοντας να την αποχαιρετήσει, δημοσίευσε μια φωτογραφίας τους στο Instagram όπου της ευχόταν τα καλύτερα.

«Βίβιαν αυτή ίσως ήταν η ομορφότερη στιγμή μας. Θέλω να βάλεις τα δυνατά σου και να πραγματοποιήσεις όλους σου τους στόχους επαγγελματικούς και προσωπικούς! Για εμένα θα είσαι πάντα η ήρεμη δύναμη του The Bachelor».

Η Νικολέτα με την σειρά της εξέφρασε τα συναισθήματα της προς τον Παναγιώτη (για ακόμη μία φορά) και μέσω του λογαριασμού της στο Instagram

«Για πάντα θα μείνω αν ρωτάς. Ένα όμορφο ταξίδι ξεκινάει για εμάς τους δύο! Είμαι πολύ τυχερή που γνώρισα έναν άνθρωπο σαν τον Παναγιώτη με τόσο καθαρή ψυχή! Ευχαριστώ καρδιά μου για όλες τις στιγμές που μου χάρισες! Ανυπομονώ να ζήσουμε ακόμα περισσότερες μοναδικές στιγμές μαζί. Σου το είχα πει δεν θα έφευγα αν δεν φεύγαμε μαζί. Ευχαριστώ πολύ για την στήριξη όλων σας!».

Με τον Παναγιώτη να της απαντάει από τον δικό του λογαριασμό στο Instagram, μέσω μίας τρυφερής ανάρτησης.

«Νικολέτα μου ότι και να γράψω για εσένα είναι λίγο! Στα έχω πει όλα από κοντά αμέτρητες φορές! Είσαι ξεχωριστός άνθρωπος όπου η καλοσύνη σου ξεπερνάει τα ανθρώπινα όρια. Αυτό με κέρδισε σε εσένα! Μας εύχομαι ό,τι καλύτερο ! Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This