Κατερίνα Στανίση: «Υπήρχε συνεργασία που έφευγα να πάω στο σπίτι μου με κλάματα» (video)

«Δεν ήθελα να έχω σχέσεις μέσα στη δουλειά μου αλλά έχει συμβεί κι αυτό»

Must Read

Κατατάσσεται μέσα στις 30 πιο εμπορικές Ελληνίδες τραγουδίστριες όλων των εποχών και θεωρείται πλέον μια από τις μεγάλες κυρίες του λαϊκού τραγουδιού.

Ο λόγος για την Κατερίνα Στανίση η οποία έκανε το πρώτο της ντεμπούτο στη Λάρισα, όπου τραγούδησε για τρεις σεζόν μαζί με τον, επίσης ανερχόμενο τότε τραγουδιστή, Πασχάλη Τερζή. Έκτοτε έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της νυχτερινής ζωής της Αθήνας αλλά και με τους μεγαλύτερους συνθέτες και στιχουργούς.

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show» και μίλησε για το ξεκίνημα της καριέρας της αλλά και για τις συνεργασίες της στην μέχρι τώρα πορεία της ως τραγουδίστρια.

«Όταν τραγούδησα με τον Μανώλη Αγγελόπουλο έβγαινα από το καμαρίνι για να τον ακούσω. Με πείραζε πολύ ήταν πολύ καλαμπουρτζής», είπε μεταξύ άλλων.

«Όταν δούλευα με τον Ζαμπέτα είχε μπει μέσα στο καμαρίνι μου και τους είχε διώξει όλους γιατί κάπνιζαν. Με αγαπούσε πολύ. Ήμουν τυχερή που έκανα ντουέτο με τον Στέλιο Καζαντζίδη. Όταν με έβαλε να το ακούσω έκανα τον σταυρό μου από μέσα μου να μου προτείνει να το πούμε μαζί», πρόσθεσε και αποκάλυψε:

«Όταν συνεργαζόμασταν με τον Πασχάλη Τερζή στη Θεσσαλονίκη, μετά τη δουλειά πηγαίναμε ντελίβερι στα σπίτια για να τραγουδήσουμε. Ήταν μόδα τότε».

Η αγαπημένη τραγουδίστρια αναφέρθηκε επίσης και στην πυρά που είχε δεχθεί στο παρελθόν από συνεργάτες της, κυρίως από άντρες.

«Υπήρχε συνεργασία που έφευγα να πάω στο σπίτι μου με κλάματα. Κοιτούσα τη δουλειά μου και έκανα πως δεν έβλεπα ορισμένα πράγματα. Πιο πολύ με άντρα το έχω ζήσει αυτό. Αλλά είχα πάντα αβάντα τον κόσμο. Όσο με πολεμούσαν αυτοί τόσο έβγαινα και γινόταν χαμός. Φορτηγά τα λουλούδια. Ήμουν μέσα σε μαγαζιά που γίνονταν φασαρίες. Ήταν σαν τις καουμπόικες ταινίες που φεύγουν τραπέζια».

Όσον αφορά την ερωτική της ζωή η ίδια ξεκαθάρισε πως δεν ήθελε να συνάψει σχέσεις με ανθρώπους που σχετίζονται με οποιονδήποτε τρόπο με την δουλειά.

«Δεν ήθελα να έχω σχέσεις μέσα στη δουλειά μου αλλά έχει συμβεί κι αυτό. Δεν αντέχω τον ανταγωνισμό σε μια σχέση, λες και είμαστε τραγουδίστριες και οι δύο. Την έχω ζήσει τη ζωή πολύ, την έχω καταλάβει και γι’ αυτό επέλεξα να είμαι μόνη μου. Τώρα είναι αργά, τι να με κάνει τώρα. Φλερτ υπάρχουν αλλά μέχρι εκεί»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This