Τετάρτη, 21 Απρ 2021

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης και η παρέα του απολαμβάνουν τσίτσιδοι το μπάνιο τους στο ποτάμι

«Η ανδροπαρέα που ξέρω αγαπάει τη Φύση».

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης λατρεύει τη φύση και συχνά αποτυπώνει στιγμές που ζει μέσα σε αυτήν, μέσω των αναρτήσεων του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Ο γνωστός ηθοποιός έχει επιλέξει έναν διαφορετικό τρόπο ζωής, έχοντας απαρνηθεί το άγχος και το στρες της μεγαλούπολης.

Ο ηθοποιός που έχει επιλέξει τα τελευταία χρόνια να απέχει από την τηλεόραση, βρίσκεται με τη σύζυγό του Άννα Δημητρίεβιτς κοντά στη φύση και απολαμβάνουν όσα αυτή τους προσφέρει. Μάλιστα δίνει συχνά χρήσιμες συμβουλές για το ευ ζην, στους διαδικτυακούς του φίλους.

Μία από τις δραστηριότητες που προτιμάει να κάνει ο Θανάσης Ευθυμιάδης είναι το χειμερινό κολύμπι. Δεν είναι άλλωστε λίγες φορές που μας έχει δείξει ότι αψηφά το κρύο.

Αυτή τη φορά ο γνωστός ηθοποιός δημοσίευσε μία φωτογραφία, με εκείνον και την παρέα του να απολαμβάνουν γυμνοί το μπάνιο τους στο ποτάμι, στέλνοντας το δικό του μήνυμα.

«Η ανδροπαρέα δεν είναι μόνο κάτι τύποι καθισμένοι σε ένα καναπέ που πίνουν μπύρες, τρώνε πίτσα και βλέπουν κάποιον αγώνα στην tv.. συνήθως έτσι μας δείχνουν οι διαφημίσεις. (Και αυτό μια χαρά είναι που και που, αλλά όχι Μόνο αυτό.) Η ανδροπαρέα που ξέρω αγαπάει τη Φύση.

Βουτάει στα ποτάμια το χειμώνα, μετά κάθεται γύρω από την φωτιά, κάνει ουσιαστικές συζητήσεις και δεν φοβάται να εκφράζει τα συναισθήματα. Η παρέα αυτή έχει όλες τις ηλικίες από 20 μέχρι τα 60 και όλοι κάτι έχουμε να μάθουμε ο ένας από τον άλλον..

Μάλλον ξανά μαθαίνουμε και θυμόμαστε πώς να υπάρχουμε ως Άνδρες χωρίς εγωισμό χωρίς διαγωνισμό χωρίς σύγκριση, χωρίς αρχηγιλικη. Μαθαίνουμε πώς να υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον και έτσι και τις οικογένειές μας. Αυτό το βρίσκω πολύτιμο. Ευχαριστώ», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα που συνόδευε την εν λόγω φωτογραφία.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ