Τετάρτη 28/7/2021

Tα ζώδια σήμερα Τετάρτη 23 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ: Αντιμετωπίστε με κατανόηση τις προσωπικές υποχρεώσεις του συντρόφου σας και βοηθήστε τον, ώστε να αντεπεξέλθει αποτελεσματικά. Κάντε πράγματα που δεν συνηθίζετε για να ταράξετε λίγο τη στασιμότητα που επικρατεί στη σχέση σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Λύστε έγκαιρα κάποιες διαφωνίες και γίνετε ξεκάθαροι απέναντι στις καθημερινές εξελίξεις. Αποφασίστε να ξεφύγετε από διφορούμενες καταστάσεις. Μια αναταραχή που θα υπάρξει θα είναι προσωρινή και δεν πρέπει να αλλάξει τους ρυθμούς σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μόνο με καλοζυγισμένες ενέργειες θα οδηγηθείτε στην επιτυχία. Αντί να αναλάβετε παραπάνω ευθύνες, προτιμήστε να μοιράσετε αυτές που ήδη έχετε. Για να καταλάβουν οι συνεργάτες σας μέχρι πού φτάνουν τα όριά σας πρέπει να τους το εξηγήσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η μεγάλη ανάγκη σας για ασφάλεια μπορεί τελικά να προκαλέσει ανισορροπίες και ασάφειες. Μην πιέζετε για απαντήσεις, όταν δεν είναι ακόμα η ώρα τους. Οι διαρκείς αναβολές στις αποφάσεις σας μπορεί σύντομα να σας οδηγήσουν σε αδιέξοδα.

ΛΕΩΝ: Βάλτε τη λογική να λειτουργήσει περισσότερο από το συναίσθημα όσον αφορά τη σχέση σας. Ασχοληθείτε με κάποιες λεπτομέρειες που μπορεί να βοηθήσουν. Αν ελέγχετε τους γύρω σας με καταπιεστικό τρόπο, οι αντιδράσεις θα είναι έντονες και συνεχείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην προσπαθήσετε να αλλάξετε τα άτομα που βρίσκονται στο περιβάλλον σας, γιατί το μόνο που θα πετύχετε είναι να σπάσετε τα νεύρα σας. Μην απομακρύνεστε από ανθρώπους που σας έχουν αποδείξει έμπρακτα την αγάπη τους.

ΖΥΓΟΣ: Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις για το μέλλον σας κάντε σκληρές διαπραγματεύσεις. Γίνετε ακόμα πιο κοινωνικοί, διευρύνοντας τον κύκλο των γνωριμιών σας. Μην επιτρέψετε σε κάποιες μικρές απογοητεύσεις να σας γεμίσουν αρνητικά συναισθήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εκμεταλλευτείτε τις καταστάσεις που επικρατούν για να κάνετε πιο εύκολη τη ζωή σας. Φροντίστε να είστε δημιουργικοί όχι μόνο στην εργασία σας αλλά και στα ερωτικά σας. Δεν χρειάζεται να παρασύρεστε από άτομα που δεν τα γνωρίζετε καλά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βγείτε από το αδιέξοδο αλλάζοντας καταστάσεις που σας έχουν κουράσει και αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες. Η συμπαράσταση των φίλων σας θα σας βοηθήσει να κατασταλάξετε σε πολλά πράγματα. Ασχοληθείτε περισσότερο με την οικογένειά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Λύστε οποιεσδήποτε εκκρεμότητες έχετε, ακόμα και νομικές, για να μη βρεθείτε εγκλωβισμένοι. Μην επιτρέψετε στην κούραση που θα νιώσετε να σας κάνει δύστροπους. Συνδυάστε κάποιο ταξίδι σας με επαγγελματικά θέματα και θα είστε διπλά κερδισμένοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην έρθετε σε ρήξη με τους συνεργάτες ή τους ανωτέρους σας, γιατί δεν σας συμφέρει. Αυξημένες υποχρεώσεις δεν θα σας επιτρέψουν να ασχοληθείτε με αυτά που αγαπάτε. Αν θέλετε να ελπίζετε σε κάτι καλύτερο, δείξτε τον καλύτερό σας εαυτό.

ΙΧΘΥΕΣ: Η στασιμότητα σας έχει κουράσει και τα όπλα που χρειάζεστε για να καταφέρετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα είναι η τόλμη και η ταχύτητα. Η αδρεναλίνη σας θα σας κάνει ανυπόμονους, μαχητικούς και εκρηκτικούς, αλλά τα αποτελέσματα θα είναι θετικά.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ