Παρασκευή 30/7/2021

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 25 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ: Ελιχθείτε μέσα στη σχέση σας και μην επιτρέψετε τις παρεμβάσεις τρίτων. Η απληστία που θα συναντήσετε από ορισμένους συνεργάτες θα σας χαλάσει τη διάθεση. Φροντίστε οι φιλοδοξίες σας να μην ξεπερνούν τα έξοδα που αντέχει ο προϋπολογισμός σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Εάν θέλετε στη συνέχεια να ξεκουραστείτε, προσπσθήστε να τακτοποιήσετε τις όποιες εκκρεμότητες έχετε. Φροντίστε να επενδύσετε μόνο σε αξιόπιστες και αποδοτικές υποσχέσεις που θα σας δοθούν σήμερα. Εάν δεν σταματήσετε τις ζήλιες και τις καχυποψίες, ο σύντροφός σας θα αντιδράσει έντονα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δείτε ένα θέμα που θα προκύψει και θα σας αναστατώσει. Μην ξεσπάτε πάνω στους άλλους επειδή έχετε κάποια απωθημένα. Καλύτερα να τα βρείτε με τον εαυτό σας. Μην αφήσετε τις ανασφάλειες που σας πιάνουν να επηρεάζουν την κρίση σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην καθηλώνεστε σε καταστάσεις που ο σύντροφός σας φαίνεται να μοιράζεται με εσάς, αλλά δεν μπορεί να πράξει στη θέση σας. Με περισσότερη εμπιστοσύνη και αποδοχή του εαυτού σας μπορείτε να είστε πολύ καλά μαζί.

ΛΕΩΝ: Μάθετε να διαπραγματεύεστε αυτό που έχετε στο μυαλό σας αν δεν μπορείτε να το εκφράσετε. Το έδαφος είναι γόνιμο και αυτή τη φορά δεν απειλούνται τόσο πολύ οι προσπάθειές σας. Οργανώστε τις υποθέσεις σας βάζοντας προτεραιότητα σε ό,τι έχετε ανάγκη αυτή τη στιγμή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βγάλτε από πάνω σας την αμυντική ευαισθησία, που δεν είναι τόσο λειτουργική. Βάλτε συναισθηματικά όρια και αφήστε τον εαυτό σας να υποκύψει στα καλέσματα του έρωτα. Για να αποδείξετε την αξία των στόχων σας, υποστηρίξτε με όλες σας τις δυνάμεις τις απόψεις σας.

ΖΥΓΟΣ: Δείξτε εμπιστοσύνη σε κάποιον συνεργάτη σας και θα πετύχετε κάτι σημαντικό που νομίζατε πως μόνον εσείς μπορείτε να διεκπεραιώσετε. Αρκετά άτομα από το στενό σας οικογενειακό περιβάλλον θα σας στηρίξουν υλικά και ηθικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ξεκαθαρίστε μέσα σας ποιος είναι ο δικός σας ρόλος στη σχέση σας, για να μπορέσετε να παραδοθείτε. Θα είναι πιο ωφέλιμο να μην κάνετε παρεμβάσεις. Μέσα από μία τυχαία συνάντηση θα πάρετε μια πολύ μεγάλη ικανοποίηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οταν το περιβάλλον είναι εκρηκτικό, μην το παρακάνετε με τις ακραίες απόψεις σας. Μην αφήσετε ανεξέλεγκτες σκέψεις να θολώσουν το μυαλό και την κρίση σας. Πρώτα ακούστε καλά τι έχουν να σας πουν γνωστοί και φίλοι και μετά αποφασίστε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ακούστε προσεκτικά τους συνεργάτες σας, για να βγάλετε συμπεράσματα που θα σας δώσουν λύσεις. Διαχωρίστε τα προβλήματα της εργασίας από τα προσωπικά και μην τα μεταφέρετε από τον έναν τομέα στον άλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βρείτε χρόνο να ξεκουράσετε σώμα, πνεύμα και ψυχή, για να αποφύγετε τα ψυχοσωματικά προβλήματα. Για να περάσετε τις απόψεις στην οικογένειά σας θα πρέπει πρώτα εσείς να γίνετε το ζωντανό παράδειγμα.

ΙΧΘΥΕΣ: Φανείτε αντικειμενικοί και σκεφτείτε και τους άλλους πριν αποφασίσετε να κάνετε αυτό που σας αρέσει. Εάν δεν έχετε το θάρρος να αναλάβετε τις ευθύνες των πράξεών σας, μην πλησιάζετε απαγορευμένους καρπούς.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ