Μαρίνα Πατούλη: «Θα αλλάξω το όνομά μου αν ξαναπαντρευτώ» (video)

«Αυτό το όνομα το έχω χτίσει»

Must Read

Οι σχέσεις της Μαρίνας Πατούλη με τον Γιώργο Πατούλη φαίνεται να έχουν αποκατασταθεί, γεγονός το οποίο γνωστοποίησε η ίδια η πρώην σύζυγος του περιφερειάρχη Αττικής πριν λίγο καιρό όταν είχε μιλήσει στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα».

«Είμαστε σε διάσταση. Έχουμε πάρα πολύ καλή σχέση. Κάποιοι κύκλοι ζωής κλείνουν. Ανοίγουν άλλοι και με νέα προοπτική και καλή διάθεση προχωράμε. Η σχέση μας είναι πάρα πολύ καλή. Μην ξεχνάμε ότι έχουμε ζήσει μαζί 35 χρόνια. Έχουμε ένα παιδί το οποίο κι αυτό πρέπει να νιώθει καλά. Είμαστε σε μια πολύ πιο ήρεμη φάση», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

https://vimeo.com/635176535

Μπορεί οι δυο τους να είναι σε διάσταση όπως είχε αποκαλύψει, ωστόσο η Μαρίνα Πατούλη φαίνεται ότι δεν σκοπεύει να αλλάξει το επίθετό της.

«Δε μπορώ πάλι με το διαζύγιο, δεν το έχω πάρει ακόμα, είμαι σε φάση διαζυγίου… Μη με ρωτάτε για το διαζύγιο, γιατί εκεί είναι ένας φίλος που λέει ότι μιλάω συνέχεια γι’ αυτό» και πρόσθεσε πως είναι πολύ νωρίς για νέα σχέση.

Γιατί ν ‘ αλλάξω το όνομά μου; Αφού το έχω χτίσει! Εκτός αν ξαναπαντρευτώ και το ξαναλλάξω μία και καλή…», δήλωσε χαρακτηριστικά στην κάμερα της εκπομπής του Mega.

https://vimeo.com/635177401

Η ίδια μάλιστα φαίνεται να περνάει πολύ καλά μετά τον χωρισμό της με τον βουλευτή. Η Μαρίνα Πατούλη είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και συχνά αναρτά στιγμές από την καθημερινότητά της.

Αυτήν την φορά λοιπόν μοιράστηκε ένα βίντεο με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από το οποίο φαίνεται να διασκεδάζει με την παρέα της χορεύοντας σε ξέφρενους ρυθμούς.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This