Όλγα Τρέμη: «Αυτός ήταν ο καημός της Φώφης Γεννηματά» (video)

«Έφυγα από το Mega γιατί δε με ήθελαν»

Must Read

Ένα από τα ονόματα που έχουμε συνδέσει με την ενημέρωση είναι αδιαμφισβήτητα η Όλγα Τρέμη.

Η σιδηρά κυρία του δελτίου ειδήσεων του Mega παραχώρησε μία σπάνια και εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» όπου αναφέρθηκε για την απόφασή της να απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα.

«Δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα η τηλεόραση. Από τη στιγμή που ανακάλυψα αυτήν την επικοινωνία στο ίντερνετ, μειώνεται το ενδιαφέρον μου. Καμία πρόταση δεν είχα. Είχα μια δύο αλλά δεν προχώρησαν. Δεν έκαναν ουρά έξω από την πόρτα μου. Στη σύνταξη βγήκα γιατί θα έχανα χρήματα που είχα δουλέψει και θα ήταν άδικο. Από την ΕΡΤ έφυγα γιατί δεν με ήθελαν. Το έχω κάνει και στο παρελθόν. Με τον ίδιο τρόπο έφυγα και από το MEGA, το γεγονός ότι επέστρεψα δεν σημαίνει ότι εκείνοι που δεν με ήθελαν άλλαξαν τη γνώμη τους. Δεν θα έκανα ξανά δελτίο ούτε κατά διάνοια. Έχει κλείσει αυτός ο κύκλος για τη γενιά μου. Γιατί να μη μας θυμούνται όταν ήμασταν στα πάνω μας;», τόνισε η παρουσιάστρια.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην αποκάλυψη που είχε κάνει στο παρελθόν σχετικά με το λίφτινγκ.

«Δεν θεωρώ ότι πρέπει να ντρέπεται κάποιος που έχει κάνει λίφτινγκ. Είναι δικαίωμα του καθενός και της καθεμιάς από εμάς να επιθυμεί να είναι καλύτερος σε σχέση με την πραγματική του ηλικία. Τώρα, αν μπλέξει με άλλα πράγματα, του στιλ θέλω να φαίνομαι 200 χρόνια νεότερος, θέλοντας να γίνει μπέμπης-μπέμπα, εκεί το πράγμα αποκτά στοιχεία γελοιότητας».

Όσον αφορά τον γιο της Αλέξανδρο, τον οποίο απέκτησε από τον δεύτερο γάμο με το διευθυντή ειδήσεων του Mega Channel Χρήστο Παναγιωτόπουλο, δήλωσε: «O γιος μου Αλέξανδρος ξέφυγε από τη δημοσιογραφία και από όλα. Αυτό είναι μεγάλη επιτυχία. Σκέφτομαι τον εαυτό μου γιαγιά, έχει καθυστερήσει κιόλας, γιατί καθυστέρησα εγώ να κάνω το παιδί».

Τέλος αναφέρθηκε στην αείμνηστη Φώφη Γεννηματά η οποία έχασε την μάχη με τον καρκίνο.

«Ήταν ένας θαυμάσιος άνθρωπος. Κάναμε κουβέντες πολύ γλυκές και ανθρώπινες πέραν της πολιτικής. Είχε να παλέψει με πολλά πράγματα και ως γυναίκα και ως φορέας του ονόματος. Έπρεπε να δουλέψει διπλά και τριπλά για να αποδείξει την αξία της και παράλληλα έδινε σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Της δημιουργούσε μια πρόσθετη αγωνία όχι μόνο για την ίδια της τη ζωή, αλλά και για να μη στερήσει την παρουσία της από τα παιδιά της. Αυτός ήταν ο καημός της».

https://vimeo.com/640320297

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This