Τάσος Ξιαρχό: Οι πρώτες δηλώσεις του χορευτή μετά την απόπειρα αυτοκτονίας (video)

«Χρειάζομαι κάποιες ώρες για να αναρρώσω»

Must Read

Εξιτήριο πήρε το μεσημέρι της Τρίτης ο Τάσος Ξιαρχό ύστερα από την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε στο πατρικό του στο Μενίδι.

Ο γνωστός χορευτής δεν άντεξε την κατακραυγή που δέχτηκε από τον κόσμο λόγω της ανεπίτρεπτης ανάρτησης που είχε κάνει στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, σχετικά με την ενδυματολογική επιλογή μιας κοπέλας με παραπάνω κιλά.

Ο χορογράφος απείλησε ότι θα βάλει τέλος στη ζωή του και ανησύχησε τους γονείς του, οι οποίοι προσπαθούσαν να επικοινωνήσουν μαζί του επί ώρες.

Η Ελεονώρα Μελέτη ήταν το πρόσωπο που συνέβαλε στον εντοπισμό του χορευτή και έτσι νοσηλεύτηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο.

Δείτε επίσης: Τάσος Ξιαρχό: Έδωσε σημεία ζωής μέσω TikTok – «Παρακαλούσα τα χάπια να μου πάρουν τη ζωή…» (video)

Ο Τάσος Ξιάρχος φαίνεται να είναι καλύτερα στην υγεία του και μιλώντας στην Τατιάνα Στεφανίδου αποκάλυψε πως: «Πλέον είμαι καλά, έχω ξεφύγει τον κίνδυνο, αλλά εντάξει… Ακόμα χρειάζομαι κάποιες ώρες για να αναρρώσω. Δε θέλω να πω πάρα πολλά, θέλω να πω μόνο ότι ευχαριστώ πολύ όσους με στήριξαν και μου έστειλαν μήνυμα. Όταν μπορέσω με την πρώτη ευκαιρία, θα μιλήσω για το θέμα και θα ανοιχτώ για ό,τι συνέβη.

Προς το παρόν είμαι καλά. Όλοι οι αγαπημένοι μου άνθρωποι είναι κοντά μου, με προσέχουν και με νοιάζονται οπότε αυτό είναι το σημαντικό»

https://vimeo.com/641555055

Δείτε επίσης: Ηλίας Γκιώνης για Τάσο Ξιαρχό: «Aγόρια μαθητές του, έχουν δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση» (video)

Δείτε επίσης: Τάσος Ξιαρχό: H κοπέλα που χλεύασε φόρεσε ξανά μπλούζα με… ρίγες

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This