Τάσος Ξιαρχό: H αινιγματική φωτογραφία με την Κόνι Μεταξά – Πως είναι οι σχέσεις τους σήμερα;

«Μου έκαναν πρόταση για το Survivor αλλά ήταν πριν από το συμβάν και μετά φοβήθηκαν»

Must Read

Πληγωμένος και απογοητευμένος δήλωνε πως είναι ο Τάσος Ξιάρχο με την αντιμετώπιση που είχε από την Κόνι Μεταξά για την ψυχολογική του κατάσταση έπειτα από την τροπή που πήρε η υπόθεση Σχετικά με το ρατσιστικό σχόλιο που είχε κάνει σε μία κοπέλα με παραπανίσια κιλά.

Σύμφωνα με τον νεαρό χορευτή μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε, η τραγουδίστρια φάνηκε να μην φάνηκε να μην ενδιαφέρθηκε για την υγεία του.

Παρόλο που έγιναν προσπάθειες για επανασύνδεση, φαίνεται πως το γυαλί είχε ραγίσει και δεν γινόταν να ξανακολλήσει κυρίως από τη μεριά του Τάσου Ξιαρχό.

Δείτε επίσης: Τάσος Ξιαρχό: «Μίλησα με την Κόνι Μεταξά και χειροτέρεψαν τα πράγματα»

Δείτε επίσης: Τάσος Ξιαρχό για Κόνι Μεταξά: «Όταν μιλάει η ζήλεια δεν υπάρχει καμία δικαιολογία! Δεν τη νιώθω για φίλη μου»

Ωστόσο τα δεδομένα άλλαξαν και ο γνωστός χορογράφος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ανάρτησε μία παλιά φωτογραφία με την Κόνι Μεταξά στην οποία ανέγραφε Με αινιγματικό τρόπο: «Χθες βράδυ βρήκα αυτή τη φωτό από το 2015. Ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι? Ποιοι έγιναν? Και τι θα απογίνει?»

Για τα ερωτηματικά που άφησε με αυτήν του την ανάρτηση μίλησε ο Τάσος Ξιάρχο στην κάμερά της εκπομπής «Super Κατερίνα» και αποκάλυψε πώς επικοινώνησε με την Κόνι Μεταξά Και οι σχέσεις τους φαίνεται πως έχουν καλυτερέψει.

«Με την Κόνι πήγαμε πρόσφατα για καφέ. Με την Κόνι μιλήσαμε προχθές το βράδυ, στείλαμε ωραία χαμογελάκια, οπότε απαλύνεται. Το 2022, λέει, φέρνει παλιές γνωριμίες σε νέα εδάφη», είπε αρχικά ο Τάσος Ξιαρχό.

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι είχε πρόταση για να συμμετάσχει στο Survivor όμως τελικά απορρίφθηκε από την ίδια την παραγωγή.

«Θα ήθελα κάποια στιγμή να πάω στο Survivor, αλλά νομίζω θα το κάνω μετά από χρόνια που θα είμαι λίγο πριν τη σύνταξη. Για το Survivor μου έχει γίνει πρόταση δύο φορές. Είχαμε μιλήσει και φέτος, αλλά ήταν πριν από το συμβάν και μετά φοβήθηκαν», είπε εξηγώντας τον λόγο.

«Είχαμε με την Κόνι πρόταση για τη Eurovision, αλλά δεν έκατσε», κατέληξε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This