Σταματίνα Τσιμτσιλή για την εμφάνιση του Μάνου Δασκαλάκη στην ανακρίτρια: «Λες και πάει για το X-Factor»

Must Read

Σοκαρισμένο παρακολουθεί ολόκληρο το πανελλήνιο τις καταιγιστικές εξελίξεις της υπόθεσης στην Πάτρα μη μπορώντας να πιστέψει πως μία μάνα μπόρεσε να σκοτώσει τα ίδια της τα παιδιά.

Στην ανακρίτρια βρέθηκε ο Μάνος Δασκαλάκης προκειμένου να καταθέσει για όσα είχαν συμβεί πριν τον χαμό της μεγάλης του κόρης Τζωρτζίνας. Η εμφάνισή του όμως αλλά και ο τρόπος που μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες προκάλεσε αντιδράσεις με πολλούς να κάνουν λόγο πως είναι αναίσθητος.

Η εικόνα αυτή του εν λόγω πατέρα φαίνεται πως δυσαρέστησε και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή η οποία μέσα από την εκπομπή της «Happy Day» δήλωσε πως: «Θα μου επιτρέψετε να σχολιάσουμε παρέα την εμφάνιση του Μάνου Δασκαλάκη χθες στην 18η ανακρίτρια. Ειλικρινά αυτή η εμφάνιση στα social media σχολιάστηκε κατά κύριο λόγο αρνητικά. Βλέπουμε από αυτή την οικογένεια από την πρώτη στιγμή την απουσία συναισθήματος, σαν να νιώθουν ότι πρωταγωνιστούν σε μια ταινία και όχι να βιώνουν πραγματικά το πένθος και τον πόνο.

Δηλαδή πραγματικά αυτή η εμφάνιση του Μάνου Δασκαλάκη λες και πάει για το X-Factor, λες και πάει για φωτογράφιση ή να κάνει δημόσιες σχέσεις. Εμένα προσωπικά με ξένισε. Δεν έχω δει ένα δάκρυ να χύνεται από αυτούς τους ανθρώπους. Χάθηκαν τρία παιδιά…»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This