Κωνσταντίνος Βασάλος: Απαντάει στις φήμες που θέλουν να περνάει κρίση η σχέση του με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Must Read

Στο «Asia Express» ετοιμάζεται να πάει ο Κωνσταντίνος Βασάλος και το ταίρι του δεν θα είναι η σύντροφος του Ευρυδίκη Βαλαβάνη, καθώς επέλεξε να τον συνοδεύσει σε αυτήν τη νέα εμπειρία, ο επιστήθιος φίλος του Φίλιππος Ιωάννου, γνωστός σε όλους ως Fipster.

Για την συμμετοχή του στο νέο reality του Star μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ο πρώην παίκτης του «Survivor», λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Μιλήσαμε με τη Σίσσυ, τα είπαμε, με άφησε, όλα καλά. Η Ευρυδίκη από την αρχή δεν ήταν να είναι το ταίρι μου στο Asia Express, ήταν να είναι παίκτρια, εμένα το ταίρι μου ήταν από την αρχή ο Φίλιππος. Πιστεύω ότι έχω καλό παρτενέρ και θα πάμε καλά, θα τα καταφέρουμε, είναι θέμα ικανότητας και όχι δημοφιλίας. Ο Φίλιππος πιστεύω είναι ικανός για όλα, εγώ θα είμαι από δίπλα να τον κοιτάω»

Όσον αφορά τiς φήμες που τον θέλουν να περνάει κρίση στην σχέση του με την δημοσιογράφο της καρδιάς του απάντησε: «Άντε πάλι τα ίδια. Όλα καλά με την Ευρυδίκη, όλα καλά».

Δείτε επίσης: Το Πάσχα στη Σκόπελο για Βασάλο και Βαλαβάνη «φρέναρε» τις φήμες ότι περνά κρίση η σχέση τους

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This