Μαυρίδης και Καθάργια παντρεύονται πριν μπουν στο reality του Star

Για μήνα του μέλιτος στο «Asian Express»

Must Read

Πολιτικός γάμος σε λίγα 24ωρα για τον Γιώργο Μαυρίδη και την Κρίστη Καθάργια, προτού το αγαπημένο ζευγάρι ετοιμάσει τα σάκιδιά του για το reality «Asia Express» στο Star!

Το ευτυχές γεγονός θα λάβει χώρα στις 6 Μαΐου στο δημαρχείο της Θεσσαλονίκης (σύμφωνα με το δημοσίευμα του hernews.gr), με τον δημοφιλή παρουσιαστή και tattoo artist και την ψυχολόγο της καρδιάς του να μην αφήνουν… εκκρεμότητες προτού αριβάρουν για τις τηλεοπτικές τους ταξιδιωτικές περιπέτειες!

Ο γάμος θα είναι… απροσπέλαστος σε κάμερες και δημοσιογράφους, καθώς ο Γιώργος Μαυρίδης και η Κρίστη Καθάργια δεν επιθυμούν να τραβήξουν τα φώτα της δημοσιότητας στην ξεχωριστή για εκείνους στιγμή. Λίγες ημέρες μετά, αντί για γαμήλιο ταξίδι θα πάρουν μέρος ως (νιόπαντρο) ζευγάρι στο ταξιδιωτικό reality του Star, όπου οι συμμετέχοντες θα πρέπει να διασχίσουν χώρες της Ασίας με ελάχιστα χρήματα!

Ο παρουσιαστής, ο οποίος είναι συνηθισμένος στα τηλεοπτικά check in, σε αντίθεση με τη μέλλουσα σύζυγό του, είχε κάνει πρόταση γάμου στη Χαλκιδική, αλλά λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και πολλών επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπορούσαν να οργανώσουν όπως ήθελαν τον γάμο τους. Η ιδιαίτερη πρόταση γάμου έγινε στη θάλασσα, δίπλα στα δύο σκυλιά τους. Η τετράποδη παρέα τους, μάλιστα, έφερνε τα μπαλάκια που τους πέταγε ο Γιώργος Μαυρίδης, έχοντας κρύψει σε ένα από αυτά το δαχτυλίδι.

Το ζευγάρι είναι μαζί αρκετό διάστημα, αλλά στην αρχή προτιμούσε να κρατήσει τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η αποκάλυψη της σχέσης τους έγινε μέσω Ιnstastory, στις 16 Ιουνίου του 2020, ανήμερα των 42ων γενεθλίων του Γιώργου, ενώ τα σχέδια για να παντρευτούν έγιναν γνωστά έναν μήνα μετά τη δημοσιοποίηση του lovestory τους, με τη Θεσσαλονικιά ψυχολόγο, η οποία είναι μητέρα ενός μικρού αγοριού, να αγγίζει με τον δικό της τρόπο την ψυχή και την καρδιά του αγαπημένου στους τηλεθεατές παρουσιαστή!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This